Home [konkursi] KONKURS ZA UČEŠĆE NA PROJEKTU ZAMIŠLJENI MUZEJ

KONKURS ZA UČEŠĆE NA PROJEKTU ZAMIŠLJENI MUZEJ

78
0

vesti7OD SAKUPLJAČA DO WEB MASTERA
Udruženje građana TOK poziva sve mlade kreativce od 15 do 25 godina koji su rođeni ili žive u naselju Ripanj da se prijave kako bi postali saradnici „Zamišljenog muzeja“.

Projekat je pokrenut početkom godine i za ideju ima promociju (ne)materijalnog nasleđa Ripnja u cilju stvaranja jedinstvenog centra za afirmaciju kulturnog turizma u Srbiji.
Sredina kakva je ova bogata je lokalnim legendama koje već decenijama stanovništvo prenosi iz generacije u generaciju. Kako bi se ta usmena predanja materijalizovala i od njih napravio specifični prostor za sve one koji su tu nekada živeli, danas žive ili se odluče da posete ovo naselje inicijatori projekta će na kraju istraživačkog procesa napraviti sajt sa svim artefaktima pronađenim na terenu.

Kako bi prikupljeni materijali bili što verodostojniji, TOK poziva sve zainteresovane da se priključe istraživačkoj fazi i time daju svoj doprinos stvaranju „Zamišljenog muzeja“.

Potrebno je da na adresu zamisljenimuzej@yahoo.com posaljete svoje podatke i motivaciono pismo najkasnije do 6. maja nakon čega ćete biti obavešteni o datumu radionica koje će biti organizovane za sve učesnike.

Važno je samo da ste dovoljno kreativni, znatiželjni i spremni na timski rad koji će svima doneti nova iskustva, poznanstva i učešće u ostvarenju Zamišljenog muzeja.

Vise informacija na telefon : 060 51 69 228