Home [konkursi] KONKURS za finansiranje omladinskih volonterskih akcija sa teritorije grada Beograda „MLADI SU...

KONKURS za finansiranje omladinskih volonterskih akcija sa teritorije grada Beograda „MLADI SU ZAKON”

62
0
vesti7Imaš ideju kako da rešiš problem u tvom kraju? Ili bi želeo/la da središ neki napušten prostor gde ti i tvoja ekipa možete da provodite vreme? A možda si ipak umetnički tip pa bi ti se organizovanje izložbe ili neke druge akcije više svidelo…

Šta god da je u tvom fazonu, prijavi se na KONKURS za finansiranje omladinskih volonterskih akcija sa teritorije grada Beograda „MLADI SU ZAKON”.

Konkurs raspisuju Građanske inicijative kao resurs centar za teritoriju grada Beograda uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta.

Pravo učešća imaju mladi od 15 do 30 godina sa teritorije grada Beograda koji žele da kroz volonterske akcije i organizovanje istih:

– motivišu i druge mlade, stvaraju uslove i aktivnosti za aktivno i kreativno provođenje slobodnog vremena,

– učestvuju u uređenju javnih prostora u kojima mladi provode slobodno vreme i/ili organizuju aktivnosti za mlade u tim prostorim

– promovišu solidarnost i humanost, toleranciju i jednake šanse za sve mlade

– promovišu zdrave i bezbedne stilove života i učestvuju u akcijama zaštite životne sredine.

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sa najmanje 5 članova i sa minimum jednom punoletnom osobom.

Pogledajte tekst konkursa i preuzmite smernice ili posetite http://www.zamislizivot.org/ gde takođe možete pronaći sve potrebne detalje.

Rok za prijavu je 11. maj 2012. godine.

Popunjen prijavni formular pošaljite na bojanaj@gradjanske.org, ili poštom na adresu: Građanske inicijative, Cara Dušana 70/5, Beograd sa naznakom: „MLADI SU ZAKON – prijava na konkurs”.

Kontakt osoba je Bojana Jevtović koju možete kontaktirati putem e-maila bojanaj@gradjanske.org ili telefonom na broj: 011 3284 164.

Projekat „Mladi su zakon” Građanske inicijative kao resurs centar za beogradski okrug sprovode u partnerstvu sa Kancelarijama za mlade opština: Obrenovac, Palilula, Stari Grad i Novi Beograd. Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.