Home [ volontiranje ] Univerzitetska radna praksa 2012.

Univerzitetska radna praksa 2012.

85
0

Univerzitet u Beogradu i Gradska Uprava grada Beograda pozivaju studente Univerziteta u Beogradu, Univerziteta Umetnosti i studente Visoke turističke i Beogradske poslovne škole da se uključe u program Univerzitetske radne prakse.


Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu sprovodi ovaj program već treću godinu za redom, i od ove godine, pored gradskih preduzeća i sekretarijata Gradske uprave, uključile su se ustanove kulture i tri gradske opštine Palilula, Zvezdara i Stari grad. Ove godine priliku da stekne radno iskustvo kroz ovaj program dobiće 275 studenata završnih godina i apsolvenata različitih obrazovnih profila.

U programu BG PRAKSE 2012 učestvuje 21 gradsko preduzeće, 14 sekretarijata i službi Gradske uprave, 7 ustanova kulture i 3 gradske opštine grada Beograda.

BG PRAKSA 2012 počinje krajem aprila 2012. godine. Studentima na praksi biće obezbeđeni markica za prevoz i topli obrok i u toku trajanja prakse neće imati troškove te vrste. Praksa će trajati četiri meseca, a studenti će imati neposredno određenog mentora, koji će im biti na raspolaganju tokom celog ciklusa prakse.

Konkurs je otvoren od 15. marta do 2. aprila 2012. godine.

Pogledajte integralni tekst KONKURSA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU UNIVERZITETSKE RADNE PRAKSE

Pogledajte VODIČ kroz konkurs za kandidate / pozicije po fakultetima
U ovom Vodiču možete pronaći sve pozicije iz konkursa koje su radi vaše lakše orijentacije grupisane po fakultetima i linkovane sa stranicama koje sadrže detaljan opis svake pozicije, uslove koje treba da ispunjavate i formular za prijavljivanje

Klikom na banere ispod pogledajte konkurse po lokacijama:

Javna i javno komunalna preduzeća

 

Gradska uprava


Ustanove kulture



Gradske opstine




Izvor:Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu