Home [ volontiranje ] Poseta kompaniji Tigar

Poseta kompaniji Tigar

81
0

diplomaUniverzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje za studente završnih godina i diplomce Univerziteta u Beogradu posetu jednom od najpoznatijih kompanija u industriji proizvoda od gume TIGAR u Pirotu, u sredu 30.novembra 2011. godine. Prevoz je organizovan i polazak je predviđen za 7.30 časova. Poseta kompaniji trajaće od 11 do 15 časova.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti za posetu popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi na sajtu Centra na linku ili lično, dolaskom u CzRK.

Rok za prijavu: sreda 23.novembar 2011. godine.

Ova poseta jednom od vodećih sistema za pružanje usluga u oblasti tržišnih komunikacija u jugoistočnoj Evropi predstavlja sastavni deo programa “Saznajte iz prve ruke”, a organizovana je kako bi se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

 

Potražite prijavni formular na sajtu www.razvojkarijere.bg.ac.rs

 

Više o programu:

 

Program “Saznajte iz prve ruke – susreti studenata i stranih investitora” ima za cilj da poveže eminentne strane investitore sa studentima i mladim diplomcima Univerziteta u Beogradu, i da se na taj način studentima i diplomcima pruži podrška u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

 

Do sada studenti su imali prilike da vide i čuju kako izgleda raditi u Telenoru, BancaIntesi, Microsoftu, privatnoj bolnici Bel Medic, u advokatskoj kancelariji Karanović i Nikolić, TV FOXu, farmaceutskoj kompaniji Merck Sharpe & Dohme, pivari Carlsberg u Čelarevu, cementari Holcim u Popovcu, kompanijama Coca-Cola Hellenic, Hemofarm u Vršcu, DIN fabrici duvana a.d. Niš u sastavu PHILIP MORRIS INTERNATIONAL u Nišu, British American Tobacco, Ernst&Young-u, IBM-u i agenciji McCann Group

Program «Meet the Business First Hand – Saznajte iz prve ruke» koji zajednički sprovode AmCham i Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu predviđa posete kompanijama članicama Američke privredne komore u Srbiji, ali i uzvratne posete kompanija Centru za razvoj karijere. Takođe će biti organizovan i niz okruglih stolova i radionica u koje će biti uključeni studenti i drugi predstavnici akademske zajednice, u cilju promocije programa stručnih praksi.