Home [ volontiranje ] Praksa – GSK Srbija

Praksa – GSK Srbija

174
0

work1GlaxoSmithKline je jedna od vodećih inovativnih farmaceustkih kompanija u svetu. Sa sedištem u Velikoj Britaniji, predstavljamo globalnu organizaciju sa predstavništvima u preko 100 zemalja i glavnim istraživačkim centrima u Velikoj Britaniji, SAD, Belgiji i Kini. GlaxoSmithKline želi da unapredi kvalitet ljudskog života na globalnom nivou, kako bi se ljudima omogućilo da čine više, osećaju se bolje i žive duže.

GlaxoSmithKline je takođe vodeća kompanija na polju razvoja lekova za samolečenje i proizvoda za oralnu higijenu. GlaxoSmithKline Sektor za lekove bez recepta, kozmetičke proizvode i dodatke ishrani (GSK Consumer Healthcare) snabdeva milione ljudi proizvodima za oralnu higijenu, lekovima koji se izdaju bez lekarskog recepta i dijetetskim suplementima.

Sa ciljem pružanja stručne prakse, GlaxoSmithKline export ltd u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, ovim putem oglašava otvaranje pozicije Pripravnika u okviru Sektora za lekove bez recepta, kozmetičke proizvode i dodatke ishrani.

Ukoliko ste zainteresovani da kroz praksu upoznate rad internacionalne kompanije i steknete profesionalno iskustvo, pozivamo vas da se informišete o navednoj poziciji kao i o uslovima konkurisanja.

 

Detalji o stručnom usavršavanju

Naziv pozicije:

„Pripravnik u Sektoru za lekove bez recepta, kozmetičke proizvode i dodatke ishrani“.

Broj traženih pripravnika: 1

Početak pripravničkog angažovanja: 1.1.2012.

Opšti opis:

Osnovni zadaci: da lokalno pomaže u realizaciji regionalne strategije za brend, aktiviranjem potrošača, kupaca i stručnjaka u cilju rasta udela kompanije na tržištu i isporuke planiranih ciljeva. Ovo uključuje razvoj i dostavu planova za marketing, medije i promocije na masovnom tržištu i u apotekama.

Poslovi se obavljaju uz mentorstvo menadžera koji je zadužen za obuku.

Trajanje prakse i angažovanje:

Angažovanje na mestu Pripravnika će trajati 12 meseci. Angažovanje se ostvaruje preko Omladinske zadruge. Ukoliko kandidat bude uspešan tokom navedenog perioda, mogućnost radnog angažovanja.

Mesto:

Predstavništvu GlaxoSmithKline export ltd, Beograd, Omladinskih brigada 88 (www.gsk.rs)

 

USLOVI ZA KONKURISANJE

Kandidati koji konkurišu na navedenu poziciju, moraju da ispunjavaju sledeće kriterijume:

 

  • Apsolvent (Fakultet organizacionih nauka ili Ekonomski fakultet, prednost marketing smer)

  • Prosek ocena 8,5 najmanje, redovno pohađanje studija.

  • Odlično poznavanje engleskog jezika (govornog i pisanog)

  • Motivisanost i posvećenost za rad i usavršavanje u internacionalnoj industriji

 

ZAINTERESOVANI KANDIDATI KOJI ISPUNJAVAJU USLOVE MOGU DA APLICIRAJU SLANJEM:

 

  • CV – a i Motivacionog pisma na engleskom jeziku

  • Skenirane potvrde o položenim ispitima ili kopije indeksa sa spiskom položenih ispita i ocena

 

Molimo vas da u vašem CV-u navedete sve dodatne aktivnosti u kojima ste učestvovali tokom studija, projekte i radove, angažovanja i aktivnosti, nagrade.

 

U Motivacionom pismu možete navesti zašto vas interesuje navedena praksa, kao i koji kvaliteti i

znanje koje imate mogu da vas preporuče. Motivaciono pismo ne treba da prelazi više od 500 reči.

Molimo vas da navedene dokumente dostavite u elektronskoj formi Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, najkasnije do 18.11.2011, na mejl saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs.

Dostavljene prijave biće pregledane od strane Centar za razvoj karijere i savetovanje studenat Univerziteta u Beogradu. Kandidati koji uđu u uži krug biće pozvani na intervju u kancelarije Predstavništva GlaxoSmithKline export ltd u Beogradu.