Home [njuz] Novi Lideri u Beogradu

Novi Lideri u Beogradu

71
0
vesti4U okviru projekta Novi Lideri studentske organizacije AIESEC, u Beogradu će se održati Dani Liderstva 21. – 22. oktobra. Studentska organizacija AIESEC već šestu godinu zaredom kroz projekat Novi Lideri pokušava da razvije svest kod mladih da su oni nosioci promene. AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju liderske potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Priliku da razviju svoje liderske veštine i čuju poznate svetske i domaće lidere, imaće svi aktivni mladi Srbije od 17-27 godina.

Ako želiš da stekneš, ali i podeliš znanja, vizije i celijeve i da razviješ svoje sposobnosti, prijavi se na besplatnu radionicu Programa razvoja lidera, koja će se održati na Ekonomskom fakultetu 21. oktobra ovde. Tu ćeš unaprediti sebe, saznati šta možeš bolje, razmenićeš iskustva, upoznati sebi slične, ali i različite. Mnogi aktivni mladi su već potvrdili svoj dolazak.

U subotu 22. oktobra u Domu Omladine imaćeš priliku da čuješ druge kako su preuzeli inicijativu i napravili promenu na Liderskom Panelu! Poslušaj predstavnike organizacija koje prave promenu Strawberry Energy, Dance4Life, Mreža kreativnih ljudi, Klub “Omladina pokreće akciju”, MTV Reporteri, Centar E8 i Centar za promociju nauke. Ulaz je slobodan sa prijavom.

Centralni događaj projekta, tradicionalno je Konferencija Novih Lidera, – održava se od 07. – 08. novembra 2011. godine u Narodnoj banci Srbije. Panel diskusije sa poznatim govornicima, ali i intereaktivne radionice sa liderima iz različitih oblasti, omogućuju učesnicima konferencije da razmišljaju o svom liderskom potencijalu. Ove godine jedan od predavača je i Markus Orlovski (Marcus Orlovsky), poznati britanski govornik iz sveta biznisa i obrazovanja. Predavanja i radionice će biti držane na engleskom i srpskom jeziku.

Dođi na mesto gde se lideri sastaju. Upoznaj lidere sadašnjice i postani lider sutrašnjice!

Više informacija i prijave možete pronaći na našoj internet stranici: www.newleaders.org.rs i FB fan strani NewLeadersConference.