Home [ volontiranje ] U pravu si! – volonterski posao

U pravu si! – volonterski posao

105
0

student6KO SMO MI? „U pravu si!“ je zajednički program Fonda B92 i udruženja „U pravu si!“. Svrha našeg postojanja jeste informisanje građana Srbije o njihovim zakonskim pravima i obavezama u svim situacijama u kojima se uopšte mogu naći, o načinu funkcionisanja državnih institucija i odgovornostima njihovih službenika, o raznim pravnim mehanizmima i administrativnim procedurama… Za više informacija, pogledaj www.upravusi.rs.

Koga tražimo?
UPS! volonter iz naših snova je odgovorna, uporna, znatiželjna i komunikativna osoba, apsolvent ili svež diplomac Fakulteta političkih nauka, Fakulteta za kulturu i medije ili Fakulteta za medije i komunikacije. Možda ne zna puno o pravnom sistemu, ali je zainteresovan za različite oblasti društvenog života i solidno informisan o aktuelnim zbivanjima. Odlično se snalazi u radu na računaru. Može da izdvoji četiri sata dnevno, četiri dana nedeljno, tokom deset nedelja trajanja programa.

Šta dobijaš?

  • Iskustvo rada na različitim poslovima – od prikupljanja i provere informacija koje se objavljuju na sajtu UPS! Online, preko pisanja članaka, do učešća u web-promociji sajta
  • Sadržajnu obuku u nekim od ključnih oblasti novinarskog posla, koju ti pružaju iskusni medijski profesionalci
  • Priliku da radiš na jednom veoma interesantnom i kvalitetnom projektu
  • Dobru referencu u CV-ju

Kako da se prijaviš?

Popuni formular.
Rok za prijavu je petak, 7. oktobar 2011.
Kandidati koji uđu u uži izbor biće naknadno obavešteni o mestu i vremenu održavanja intervjua.