Home [treninzi] Edukacija na temu omladinskog zapošljavanja i samozapošljavanja

Edukacija na temu omladinskog zapošljavanja i samozapošljavanja

58
0

belef07Centar za omladinski i društveni razvoj „RES POLIS“, u saradnji sa Centrom za za ravoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Novom Sadu i Kancelarijama za mlade Bečej, Ruma, Temerin i Zrenjanin, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta realizuje projekat „U susret zaposlenju“, i tim povodom raspisuje

JAVNI POZIV

Na edukaciju na temu omladinskog zapošljavanja i samozapošljavanja. Cilj obuke je podizanje kapaciteta i mogućnosti za zapošljavanje i samozapošljavanje mladih između 15 i 30 godina. Obuka će se odvijati na teritoriji pet opština u Vojvodini: Novi Sad, Zrenjanin, Ruma, Bečej i Temerin. Teme koje će biti obrađene kroz pojedinačne radionice su:

1.         pisanje CV-ja i motivacionog pisma

2.         simulacija intervjua za posao

3.         profesionalna orijentacija i karijerno informisanje

4.         veštine pregovaranja

5.         finansiranje mobilnosti mladih

6.         pokretanje posla i pisanje biznis plana

7.         testiranje poslovne ideje

 

Svi kursevi će se odvijati u toku oktobra i novembra 2011. godine, a svaka radionica u proseku traje 2 časa, sem kursa broj 6, koji je celodnevni.

Na konkurs mogu da se prijavi studenti, učenici završnih razreda srednje škole, kao i nezaposleni mladi do 30 godina starosti, sa prebivalištem na teritoriji neke od navedenih pet opština.

Aplikacionu formu možete naći ovde.

Konkurs je otvoren do 23. septembra, a prijave se mogu slati na boris.negeli@respolis.com

Više o konkursu možete pronaći na sajtu www.respolis.com, zatim na fejsbuk stranici http://www.facebook.com/CODR.RES.POLIS, kao i na br. telefona 021/467-912