Home [konkursi] Nagradni foto-konkurs “Svet oko nas”

Nagradni foto-konkurs “Svet oko nas”

66
0

foto3U toku je nagradni foto konkurs “Svet oko nas”. Pozivamo vas da nam pošaljete svoje fotografije i učestvujete u takmičenju za vredne nagrade koje su za vas obezbedili “Škola Fotografije i Foto, Video i Kino Savez Vojvodine. Nagrade su obezbeđene za 6 najboljih takmičara. (2x) I nagrada: besplatno pohađanje jednog kursa Škole fotografije FKVSV po izboru pobednika.
(2x) II nagrada: 50% popust na pohađanje jednog kursa po izboru nagrađenog.
(2x) III nagrada 30% popusta na pohađanje jednog kursa po izboru nagrađenog.

Ideja konkursa je da pokrene i inspiriše ljude da opažaju ono što je lepo oko nas, a istovremeno da potpomogne edukaciju onih koji žele da uče fotografiju. Konkursom ćemo nagraditi učesnike čiji radovi nam budu privukli pažnju. Konkurs je otvoren za one koji nemaju nikakvo znanje o fotografiji, ali i za one koji imaju neka znanja ili su malo učili. Pobednici biti birani od onih koji nisu nikad učili a i od onih koji već jesu učili fotografiju. Konkurs će imati i edukativni karakter u tom smislu što će bitii obrazloženo svakom autoru o kriterijumu bodovanja kvaliteta fotografije.

(Ukoliko se desi da nagrađeni živi van Novog Sada i Beograda gde naša škola nema prostor, edukaciju će moće da dobiju u vidu interaktivnog (on-line) kursa koji će se odvijati preko skype uz živi prenos-interakciju sa predavačem.) Propozicije konkursa:

 ● Konkurs traje od 5. avgusta do 5. septembra. Fotografije koje stignu posle ovog perioda neće ući u izbor. Objava pobednika će biti do 12 septembra. ● Fotografije šaljite e-mailom na: skolafotografije.rs@gmail.com, ● Jedan takmičar može da pošalje do 3 fotografija ● Fotografije slati u elektronskom formatu: JPEG, maksimalne veličine do 8 MB ● Fotografije snimljene na klasični film skenirati u digitalni format: JPEG ● Svaka fotografija mora biti originalno delo učesnika ● Pravo učešća imaju svi građani Srbije. ● U prijavi navesti: Ime i Prezime, Naziv fotografije, vaš kontakt i da li imate neko znanje iz fotografije. ● Stručni žiri, sastavljen od nastavnika Škole Fotografije i predstavnika FKVSV će odlučivati o nagradama. Obaveštenje o izboru pobednika će biti 12 septembra. Izbor motiva je slobodan (portreti, ljudi, priroda, gradski pejzaži, životinje i td...). Pustite mašti na volju, slikajte sebe i svoje voljene, šaljite fotografije i uživajte u otkrivanju lepote sveta oko vas! Sve pristigle fotografije biće objavljene na našem sajtu, kao i nagrađene fotografije.   Više informacija na: http://www.skolafotografije.rs/linkovi-konkursi.html