Home [ volontiranje ] SRCE NOSIMO JAVNO! ACTiviraj se i ponesi ga!

SRCE NOSIMO JAVNO! ACTiviraj se i ponesi ga!

83
0

foto5Projekat „ACTiviraj se!“ je humanitarni projekat studentske organizacije AIESEC, koji se održava treći put za redom i trajaće od jula do novembra 2011. Projekat se bavi socijalnom inkluzijom dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju, a po prvi put će biti uključena i deca sa ulice.

Pozivamo Vas da postanete volonter na projektu ACTiviraj se i ulepšate nekome detinjstvo i život. Pružite ljubav onima kojima je nepravedno uskraćena i postanite im jedna od najlepših uspomena u životu. Pokažite primerom da želite bolji svet za sebe i svoju decu.

Vaš zadatak će biti da držite edukativne radionice deci, na kojima će moći da iskažu svu svoju kreativnost i maštovitost. Takođe, imaćete priliku da svake prve nedelje u mesecu idete sa decom na grupne izlete u prirodu, bioskop, zoološki vrt ili pozorište. Ove aktivnosti će se održavati dva puta nedeljno, u trajanju od nekoliko sati.

Ovo je idealna prilika da steknete praksu, pomognete u rešavanju svetskog problema i da brinete o društvu u kojem živite. Za sve učesnike obezbeđeni su sertifikati, koji potvrđuju rad na projektu.

 

Ne zaboravite da Vaše malo nekome znači puno! Vi ste imali sve, neki nisu imali ništa.

 

Više informacija na sajtu www.aiesec.org.rs/activiraj-se

Ili na www.facebook.com/AIESECserbia

 

Prijavite se i postanite deo projekta Activiraj se!

AIESEC na Ekonomskom fakultetu

Kamenička 6, Beograd

Viktorija Vuletić
Recruitment Team 2011

e-mail: viktorijavuletic@yahoo.com