Home [konkursi] KONKURS – vizuelni identitet Kancelarije za mlade grada Pančeva

KONKURS – vizuelni identitet Kancelarije za mlade grada Pančeva

108
0

rapAko si kreativan/a i inovativan/a, baviš se grafičkim dizajnom profesionalno ili za svoju dušu i želiš da doprineseš prepoznatljivosti mladih u Pančevu, apliciraj na KONKURS  za dizajniranje vizuelnog identiteta Kancelarije za mlade grada Pančeva
koji je raspisala Kancelarija za mlade grada Pančeva i Sekretarijat za javne službe i socijalana pitanja Gradske uprave grada Pančeva.

Predmet ovog Konkursa je izrada vizuelnog identiteta Kancelarije za mlade grada Pančeva.
Zadatak za sve koji žele da apliciraju je:
– dizajniranje amblema (grafički simbol) i logotipa (slovni ispis) koji zajedno čine autentični promotivni logo Kancelarije za mlade
– primer primene logoa na promotivnom materijalu (dizajniranje naslovne strane fascikle – A4 format).

Jedini uslov za učestvovanje na konkursu je prebivalište na teriorji grada Pančeva. Dakle, nije bitno šta si po struci i čime se baviš, ni koliko godina imaš, ali mora se napomenuti da će prednost pri odlučivanju žirija imati mladi (15-30 godina, u statusu učenika, studenta ili nezaposlenog).

Na Konkurs mošeš aplicrati kao pojedinac/ka ili u timu.

Konukrs je otvoren do 31. jula 2011. godine.

Za dodatne informacije pozovi Mariju Komanov (013/308-907), ili joj pošalji mail (marija.komanov@pancevo.rs​ ), a možeš i da dođeš do Gradske uprave grada Pančeva/Kancelarije za mlade (Trg kralja Petra I 2-4, Kancelarija za mlade grada Pančeva – kancelarija broj 204, radnim danima od 8 do 15 časova).

Žiri za vrednovanje pristiglih radova će do 12. avgusta 2011. godine odabrati najbolje radove, dodeliti nagrade i organizovati prezentaciju svih pristiglih radova i štampanog materijala sa primenjenim odabranim vizuelnim identitetom Kancelarije za mlade grada Pančeva.

Dodeljuje se novčana nagrada za najbolji rad u neto iznosu od 20.000,00 dinara.
Ostale simbolične nagrade biće obezbeđene od strane sponzora.

Pravila apliciranja i i prjavni formular mogu se preuzeti ovde.