Home [konkursi] Konkurs za posao u RTSu – Stručnjaci za 21. vek

Konkurs za posao u RTSu – Stručnjaci za 21. vek

91
0

foto3Ako ste mladi, školovani, digitalno pismeni, ako dobro mislite, dobro govorite i pišete, ako drugi pamte Vaše lice, Vaš glas ili Vaše znanje – Vi ste prava osoba za nas. Do 15. septembra pošaljite svoju biografiju sa fotografijom i propratno pismo na posao@rts.rs ili na adresu Takovska 10, 11 000 Beograd (sa naznakom “Posao”).

Radiodifuzna ustanova Radio-televizija Srbije ima zadatak da informiše, obrazuje i zabavi, ali predstavlja i instituciju sa posebnom ulogom u društvenom, kulturnom i političkom životu Srbije.

Zadatak Javnog servisa je da doprinosi boljem kvalitetu života svakog pojedinca i društva u celini, da podstiče kreativnost i domaće stvaralaštvo, da održi nezavisnu poziciju i vrhunski kvalitet programa.

Ovo su razlozi zbog kojih je, Radio-televizija Srbije odlučila da svoja vrata otvori mladim stručnjacima i time im da šansu da svoje znanje praktično primene.

RTS-110711.jpg

Pozivamo sve mlade ljude u Srbiji, koji imaju do 30 godina, koji veruju u sebe i u svoje znanje, koji govore strane jezike i digitalno su pismeni, koji dobro pišu, dobro govore, koji su stručni u oblasti kojom se bave, koji su zainteresovani za profesionalno usavršavanje – da nam se jave.

Budite naše pojačanje za 21 vek. Za 100 mladih ljudi organizovaćemo tromesečnu obuku, a oni koji budu najbolji ostaće da rade u RTS-u.

Na ovom podsajtu naći ćete podatke o Javnom pozivu.

Pet sektora naše kuće – produkcija, novinarstvo, dizajn, biznis i digitalni mediji, nude Vam posao. Pogledajte šta je potrebno da unapredimo svaki od tih sektora i pronađite posao za sebe.

Dajemo Vam i nekoliko saveta o tome kako da napišete radnu biografiju i kako da se pripremite za intervju za posao.

Pažljivo pročitajte odgovore na najčešća pitanja koja kandidati postavljaju.

Postavite pitanje i-mejlom ili komentarima na kraju tekstova. Tu smo za sve što Vas interesuje.

Preuzmite odgovornost za budućnost Javnog medijskog servisa Srbije.

Vaša Radio-televizija Srbije