Home [akcija] Saznajte iz prve ruke – poseta kompaniji IBM

Saznajte iz prve ruke – poseta kompaniji IBM

101
0

book2Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje za studente završnih godina i diplomce Univerziteta u Beogradu posetu jednoj od najpoznatijih kompanija u oblasti u industriji informacionih tehnologija IBM, u petak 27. maja 2011.

Zainteresovani studenti mogu se prijaviti za posetu popunjavanjem i slanjem prijavnog formulara i motivacionog pisma koji se nalazi na našem sajtu ili lično, dolaskom u CzRK. Rok za prijavu: 23.05.2011. godine.

Ova poseta jednoj od najpoznatijih kompanija u industriji informacionih tehnologija predstavlja sastavni deo programa “Saznajte iz prve ruke”, a organizovana je kako bi se studentima i diplomcima Univerziteta u Beogradu omogućilo da u direktnom kontaktu sa zaposlenima u najuspešnijim kompanijama iz različitih sektora steknu nova znanja o funkcionisanju savremenog tržišta rada.

 

Više o programu:

Program “Saznajte iz prve ruke – susreti studenata i stranih investitora” ima za cilj da poveže eminentne strane investitore sa studentima i mladim diplomcima Univerziteta u Beogradu, i da se na taj način studentima i diplomcima pruži podrška u razvoju znanja i veština koje će im biti od značaja pri zapošljavanju i daljem obrazovanju.

Do sada studenti su imali prilike da vide i čuju kako izgleda raditi u Telenoru, BancaIntesi, Microsoftu, privatnoj bolnici Bel Medic, u advokatskoj  kancelariji Karanović i Nikolić,  TV FOXu, farmaceutskoj kompaniji Merck Sharpe & Dohme, pivari Carlsberg u Čelarevu, cementari Holcim u Popovcu, kompanijama  Coca-Cola Hellenic, Hemofarm u Vršcu,  DIN fabrici duvana a.d. Niš u sastavu PHILIP MORRIS INTERNATIONAL u Nišu, British American Tobacco i Ernst&Young-u.

Program «Meet the Business First Hand – Saznajte iz prve ruke» koji zajednički sprovode AmCham i Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu predviđa posete kompanijama članicama Američke privredne komore u Srbiji, ali i uzvratne posete kompanija Centru za razvoj karijere. Takođe će biti organizovan i niz okruglih stolova i radionica u koje će biti uključeni studenti i drugi predstavnici akademske zajednice, u cilju promocije programa stručnih praksi.