Home [ volontiranje ] Potrebni volonteri za projekat “Biciklizam u školama”

Potrebni volonteri za projekat “Biciklizam u školama”

85
0

racunar1Biciklistički klub „Novi Sad“ treći put za redom sprovodi akciju „Biciklizam u školama“. Akcija se sastoji od teorijskih predavanja na temu biciklizma i kao nadgradnju te akcije organizujese trke za školsku decu pod nazivom „Školska liga Novog Sada 2011“ za učenike novosadskihosnovnih škola. Za realizaciju projekta, potrebni su im volonteri.

Cilj ove akcije je podizanje biciklističke svesti najmlađih u našem gradu, kao i afirmacijasporta među mladima.  „Školska liga Novog Sada 2011“ biće organizovana kao tri vezane trke koje će se održavati (26. mart, 2. april i 09. april) u Železničkom parku pored Železničke stanice u ulici Jaše Tomića sapočetkom u 11 časova. Đaci su podeljeni u četiri kategorije: V‐VI razred dečaci, V‐VI razred devojčice, VII‐VIII razred dečaci i VII‐VIII razred devojčice.

U cilju uspešne organizacije i bezbednosti učesnika potrebna nam je pomoć volontera. Zadaci volontera su da pomognu organizatorima oko postavljanja staze i zaštitnih sunđera, izdavanje i izmena zaštitnih kaciga, postavljanje startnih brojeva na bicikle, deljenje osveženja učesnicima posle trke, deljenje majica sa logom „Školske Lige Novog Sada“. Svi volonteri će dobiti majice „Školske Lige Novog Sada“, obezbeđeni su sendviči i osveženje. Okviran broj volontera koji nam je potreban je 10 po takmičenju.

Zainteresovani volonteri mogu da se jave na telefon 064.16.29.732
ili na email: bk_ns@hotmail.com

Više informacija o akciji na sajtu www.novisadbike.com