Home [konkursi] KONKURS: MOJA VIZURA – MOJE SLOBODNO VREME

KONKURS: MOJA VIZURA – MOJE SLOBODNO VREME

63
0

book8

Zbog velikog uspeha prošlogodišnje akcije Moja vizura, Beldocs festival u saradnji sa Limundo timom i ove godine raspisuje konkurs za jednominutni film Moja vizura – moje slobodno vreme. Svim zainteresovanima Limundo obezbeđuje potrebnu opremu (kameru, montažu) za snimanje jednominutnog filma sa temom Moje slobodno vreme. Od 1. do 20. aprila svi prijavljeni će imati 30 minuta da snime materijal za svoj film.

 

Završeni filmovi se predaju od 21. do 28. aprila na adesu: Nušićeva 6/4, 11000 Beograd sa naznakom: za Moju vizuru – moje slobodno vreme ili na beldocskonkurs@gmail.com. Tročlani žiri će nakon toga odabrati 10 najboljih ostvarenja koji će se emitovati na Beldocs festivalu pred svaku projekciju od 4. do 11. maja. Najbolji film će dobiti specijalnu nagradu Limundo voćkica i biće promovisan na limundo.com.

Prijavljivanje za konkurs je otvoreno od 1. do 31. marta 2011. na beldocskonkurs@gmail.com, potrebno je da u prijavi navedete vaše ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu, a mi ćemo vas kontaktirati kako bismo dogovorili lokaciju i vreme snimanja.