Home [ mjuzik ] WeShareMusic: POČETAK PLAY @ EXIT KONKURSA

WeShareMusic: POČETAK PLAY @ EXIT KONKURSA

82
0

mladi19Kao i svake godine, otvaramo vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i disk džokeje kojima će konkurs biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina.

Konkurs ove godine počinje 18. februara, a svi zainteresovani mogu da se registruju na Exitmusic.tv. Registracijom i popunjavanjem aplikacije ujedno se i prijavljujete na konkurs za nastup na Exitu 2010, i dobijate svoj profil na Exitmusic.tv.

Za bendove koji već imaju profile na našem sajtu, dovoljno će biti da se uloguju i na svojoj stranici kliknu na “Play at Exit 2011”.

Ove godine vaši facebook prijatelji i ostali posetioci sajta sa nalogom na najpopularnijoj mreži kod nas, mogu vam pomoći da nastupite na Exit festivalu. “Like” dugme pored imena benda, otvara vrata Exit Music bine za tri benda ili disk džokeja sa konkursa.

Osim toga, pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i pre svega služi dodatnoj promociji muzike bendova i disk džokeja koji se prijavljuju na konkurs. Naši partneri iz Soundcloud.com promovisaće naš konkurs kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste. Ukoliko ga nemate, Soudcloud profil možete napraviti na ovom linku.

Rezultati konkursa biće objavljeni 20. maja, a pobednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete. Prošle godine na konkurs Play @ Exit prijavilo se više od 570 izvođača, a bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu nastupali su na binama širom festivala (Exit Music Live, Fusion, Explosive…), što će biti slučaj i ove godine.

image


WeShareMusic je naša kampanja koja obuhvata promociju izvođača kroz niz različitih akcija. Exit online Label postoji od 2009. godine i do sad je na njemu objavljeno 16 izvođača. Godinama u nazad organizujemo konkurs Play@Exit kao prostor za nove i nedovoljno afirmisane bendove na Exit Festivalu. Prošle godine pokrenuta je Exit Muzička konferencija i započeta naša saradnja sa drugim evropski festivalima sa ciljem promocije domaće i regionalne scene i razmene bendova. Sve ove pojedinačne akcije od 2011. biće uobličene u celinu pod nazivom WeShareMusic.