Home [njuz] The Prodigy dolaze na EXIT 07

The Prodigy dolaze na EXIT 07

32
0

prodigyThe Prodigy dolaze u Novi Sad i nastupiće na glavnoj bini EXITa u četvrtak  12. jula. Liam, Keith i Maxim su trenutno u studiju i snimaju peti album, za koji još uvek nije najavljen datum objavljivanja, ali je već snimljeno nekoliko novih pesama.Album će izdati za svoju novu izdavačku kuću Ragged Flag

i, kako kažu, peti album će biti potpuno onakav kakav oni žele da bude. Pored toga, ove godine nastupaju širom planete, ali i učestvuju u akcijama za pomoć deci i unapređenje dečijih prava.

Njihova muzika istrajava na mešavini stilova, ali uvek emituje neverovatnu energiju.

Od kada su se pojavili na underground sceni početkom devedesetih, Prodigy su izdali četiri albuma, sa kojima su postigli svetsku slavu i popeli se na vrh svih važnih top lista. Najveći uspeh su postigli sa trećim albumom The Fat of the Land, koji je prodat u više od 8 miliona primeraka i koji se na top listama popeo na mesto broj jedan u SAD, Britaniji i Kanadi.

Pre tri godine The Prodigy su objavili četvrti album Always Outnumbered, Never Outgunned, koji se popeo na prvo mesto u Britaniji i za koji je producent i autor Liam Howlett rekao da je važan zato što podseća publiku da su The Prodigy uvek u bitovima i muzici.

Biće to odličan početak festivala i idealan povratak u budućnost!