Home [ volontiranje ] OOSMEH NA DAR- poziv na volontiranje

OOSMEH NA DAR- poziv na volontiranje

141
0

film9Prvi studentski humanitarni fond ’’Osmeh na dar’’ te poziva da se pridružiš petoj po redu humanitarnoj akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije kao i prikupljanju neophodne pomoći za najugroženije dečje institucije na teritoriji Beograda.

Ako si student ili srednjoškolac, ako želiš da budeš društveno angažovan i da razvijaš svoje timske i organizacione sposobnosti, da upoznaješ nove ljude i pomažeš onima kojima je pomoć neophodna, prijavi se da budeš volonter Fonda ’’Osmeh na dar’’.

Volonterski rad podrazumeva tročasovno angažovanje u toku jedne radne nedelje.

Volonteri mogu učestvovati u različitim aktivnostima koje se tiču saradnje sa medijima ili sponzorima, i mogu biti deo kreativnog, finansijskog ili organizacionog tima Fonda ’’Osmeh na dar’’.

Fond će svakom volonteru uručiti sertifikat o volontiranju, i pružiti mogućnost učestvovanja na kursevima profesionalnog usavršavanja iz oblasti PR-a, upravljanja projektima i fandrejzinga. Za one kojima je to potrebno, Fond će posebno aktivnim volonterima davati preporuke o društvenom angažovanju.

Način prijave:

Pošalji kratak CV i prijavu na e-mail adresu osmehnadar@gmail.com.

Rok za prijave: 26. novembar 2010.

 

Postani deo tima – širimo osmehe!