Home [konkursi] Poziv za slanje predloga za kampanju promocije omladinskog rada

Poziv za slanje predloga za kampanju promocije omladinskog rada

60
0

muzika1Centar za omladinski rad (CZOR) je započeo sa projektom  “Još jedan korak ka licenciranju omladinski radnika”. Glavni cilj projekta je pokretanje profesionalizacije omladinskog rada u Srbiji u skladu sa standardima Evropske Unije. Tokom ovog projekta biće definisani univerzitetski studijski programi i stručni ispit za buduće omladinske radnike i radnice. Ovim povodom CZOR otvara konkurs za osmišljavanje materijala kojim će se promovisati omladinski rad i vrednosti na kojima se omladinski rad zasniva: osnaživanje mladih, ravnopravnost i inkluzija, poštovanje svih mladih, partnerski odnos mladih sa ostalim akterima u drušvu i učešće mladih u donošenju odluka.

Konkurs je otvoren za sve mlade (starosti 15-30 godina), bez obzira na stepen i vrstu obrazovanja. U okviru konkursa potrebno je osmisliti koncept koji sadrži:

  1. slogan

  2. maskotu omladinskog rada

  3. okvirni scenario za kratak video spot (do 30 sekundi) i

  4. predlog dizajna za majice, sveske, kišobrane i fascikle koji će biti štampani tokom projekta.

Konkurs traje do 10. septembra u 17:00, a radovi se šalju elektronskom poštom na adresu kampanja.czor@gmail.com. U ovom prilogu nalaze se logoi organizacija i institucija koji treba da se nađu na svim promotivnim materijalima. Predlozi za promotivnu kampanju treba da budu poslati u nekom od sledećih formata: jpg, pdf, cdr ili ai. Najbolji predlog biće upotrebljen za kampanju, a nagrada za autora ili autore najboljeg predloga iznosi 600 evra (bruto) u dinarskoj protivvrednosti. Autor(i) čiji rad bude izabran za najbolji imaće obavezu da urade pripremu za štampu u .cdr ili .ai formatu, kao uslov za dobijanje nagrade.
Više informacija o omladinskom radu i o značaju ovog projekta možete naći ovde ili na adresama www.czor.org i www.napor.net. Projekat se ostvaruje u saradnji sa Nacionalnom Asocijacijom Praktičara/ki Omladinskog Rada (NAPOR) i međunarodnom mrežom Youth for Exchange and Understanding (YEU), a finansiran je od strane Delegacije Evropske Komisije u Srbiji, kroz program “Јаčanje dijaloga civilnog društva Srbije i Evropske Unije”.
Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas putem e-maila na kampanja.czor@gmail.com ili putem telefona:

Jelena Stojanović
Asistent koordinatorke projekta
Mob.  062 11 08 342

Vanja Kalaba
Koordinatorka projekta
Mob. 062 487 776