[ youth.rs ]

Poziv za slanje predloga za kampanju promocije omladinskog rada

Centar za omladinski rad (CZOR) je započeo sa projektom  “Još jedan korak ka licenciranju omladinski radnika”. Glavni cilj projekta je pokretanje profesionalizacije omladinskog rada u Srbiji u skladu sa standardima Evropske Unije. Tokom ovog projekta biće definisani univerzitetski studijski programi i stručni ispit za buduće omladinske radnike i radnice. Ovim povodom CZOR otvara konkurs za osmišljavanje materijala kojim će se promovisati omladinski rad i vrednosti na kojima se omladinski rad zasniva: osnaživanje mladih, ravnopravnost i inkluzija, poštovanje svih mladih, partnerski odnos mladih sa ostalim akterima u drušvu i učešće mladih u donošenju odluka.

Konkurs je otvoren za sve mlade (starosti 15-30 godina), bez obzira na stepen i vrstu obrazovanja. U okviru konkursa potrebno je osmisliti koncept koji sadrži:

  1. slogan

  2. maskotu omladinskog rada

  3. okvirni scenario za kratak video spot (do 30 sekundi) i

  4. predlog dizajna za majice, sveske, kišobrane i fascikle koji će biti štampani tokom projekta.

Konkurs traje do 10. septembra u 17:00, a radovi se šalju elektronskom poštom na adresu kampanja.czor@gmail.com. U ovom prilogu nalaze se logoi organizacija i institucija koji treba da se nađu na svim promotivnim materijalima. Predlozi za promotivnu kampanju treba da budu poslati u nekom od sledećih formata: jpg, pdf, cdr ili ai. Najbolji predlog biće upotrebljen za kampanju, a nagrada za autora ili autore najboljeg predloga iznosi 600 evra (bruto) u dinarskoj protivvrednosti. Autor(i) čiji rad bude izabran za najbolji imaće obavezu da urade pripremu za štampu u .cdr ili .ai formatu, kao uslov za dobijanje nagrade.
Više informacija o omladinskom radu i o značaju ovog projekta možete naći ovde ili na adresama www.czor.org i www.napor.net. Projekat se ostvaruje u saradnji sa Nacionalnom Asocijacijom Praktičara/ki Omladinskog Rada (NAPOR) i međunarodnom mrežom Youth for Exchange and Understanding (YEU), a finansiran je od strane Delegacije Evropske Komisije u Srbiji, kroz program “Јаčanje dijaloga civilnog društva Srbije i Evropske Unije”.
Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas putem e-maila na kampanja.czor@gmail.com ili putem telefona:

Jelena Stojanović
Asistent koordinatorke projekta
Mob.  062 11 08 342

Vanja Kalaba
Koordinatorka projekta
Mob. 062 487 776

Exit mobile version