Home [njuz] Izašao 7. Vodič kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja

Izašao 7. Vodič kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja

64
0
vesti5Grаđanske inicijative, Ministarstvo finansija/Sektor za programiranje i upravljanje fondovima Evropske unije i razvojnom pomoći i Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, pripremili su sedmo izdanje Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja, za projekte NVO, lokalnih samouprava, MSP i preduzetnika u Srbiji.

Ovaj Vodič doprinosi boljoj informisanosti svih partnera i pruža uvid u sredstva za realizaciju najrazličitijih programskih i projektnih aktivnosti, a koja su na raspolaganju nevladinim organizacijama, opštinama, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i pojedincima.

Želimo da skrenemo Vašu pažnju da, usled dinamike pripreme Vodiča i različitih rokova donatora, postoji mogućnost da je nekim od konkursa istekao rok. Međutim, verujemo da se navedeni donatori mogu pokazati kao važan potencijalni izvor finansiranja, te vas upućujemo na redovno praćenje njihovih internet prezentacija.

Nadamo se da će i sedmo izdanje Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja biti dodatni podsticaj za uključivanje svih onih koji mogu da doprinesu sprovođenju preporuka Strategije za smanjenje siromaštva u Srbiji i unapređenju kvaliteta života svih njenih građana i građanki.

Preuzmite Vodič