Home [njuz] KONCERT DEJANA CUKIĆA I NEAFIRMISANIH MLADIH BENDOVA U NOVOM PAZARU

KONCERT DEJANA CUKIĆA I NEAFIRMISANIH MLADIH BENDOVA U NOVOM PAZARU

48
0

 U okviru programa promocije zdravih stilova života „Zdrav stil – moj stil“, koji finansira Ministarstva omladine i sporta realizuju Grupa Proces, Omladina Jazas i Urban In iz Novog Pazara,

u subotu 26. decembra od 19:30 časova, u Domu omladine u Novom Pazaru biće organizovan koncert Dejana Cukića i neafirmisanih mladih bendova Nou brejners (No Brainers) iz Sjenice i Štekeri iz Novog Pazara. Koncert će biti organizovan bez služenja alkohola, kako bi se i na taj način poslala poruka mladima o zdravim navikama.

 

Pored koncerta, istog dana (subota 26. decembar) od 12 časova, na Gradskom trgu biće organizovana akcija promocije programa „Zdrav stil, moj stil“ u kojoj će učestvovati veliki broj mladih iz Novog Pazara i okoline.

Koncert predstavlja samo jednu od aktivnosti u okviru realizacije programa „Zdrav stil, moj stil“, koji se realizuje u preko 80 gradova i opština uz podršku kancelarija za mlade, omladinskih organizacija i lokalnih samouprava. Pored Novog Pazara, Urban IN organizuje lokalne akcije sa temom promocije zdravih stilova života među mladima i u Sjenici, Novoj Varoši, Ivanjici i Tutinu.

 

Spremi se i dođi!

Subota,  26. decembar, od 19:30 časova, Dom Omladine u Novom Pazaru.

Jer, zdrav stil je i tvoj stil.