Home [njuz] Infostud – saputnik ka uspešnoj karijeri

Infostud – saputnik ka uspešnoj karijeri

69
0

 Internet sajt znanje.infostud.com zajedno sa Univerzitetom Singidunum i Otvorenim Univerzitetom u Subotici u petak, 18. decembra 2009. u 11h u prostorijama svečane sale Otvorenog Univerziteta organizuju prezentaciju „Infostud – saputnik ka uspešnoj karijeri – 16 koraka za aktivno traženje posla". Prezentaciju će voditi stručni tim Infostuda, nadležan za edukaciju i karijerno planiranje a pozvani su svi zainteresovani studenti iz Subotice i okoline.

Na prezentaciji u Subotici biće reči o mogućnostima za obuku i usavršavanje na ličnom i profesionalnom planu kao i praktičnoj pomoći koju, za profesionalni razvoj i efikasno zapošljavanje, nude Infostudovi sajtovi sa posebnim osvrtom na aktivno traženje posla u vreme krize.

Sajt znanje.infostud.com pruža informacije o obuci i unapređivanju ličnih i profesionalnih potencijala a sajt poslovi.infostud.com najveći je i najposećeniji domaći sajt za zapošljavanje koji efikasnim metodama povezuje poslodavce sa kandidatima za posao.

Cij ove prezentacije i čitave inicijative je da studentima ukaže na značaja visokog obrazovanja, izbora adekvatnog zaposlenja i aktivnog pristupa ukupnom profesionalnom razvoju.

Predavanje se organizuje u sklopu akcije Mesec znanja u Subotici.