7 navika efektivnih ljudi

0
SHARE

 Oivivio i znanje.infostud.com vas pozivaju u sklopu akcije "Mesec znanja u Subotici" na predavanje "7 navika efektivnih ljudi" koje će se održati u svečanoj sali Gradske kuće u Subotici u petak 11. decembra 2009. godine u 18 časova. Predavanje je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane Subotičane.

Ljudi koji žive u skladu sa principima efektivnosti u svemu sto rade ostvaruju vrhunske rezultate. Ta efektivnost ne znači samo proizvoditi rezultate „sada i ovde," već je to sposobnost ostvarenja tih istih rezultata u dužem vremenskom periodu. Suština je u karakteru, kompetentnosti i poverenju usled promenjivih životnih okolnosti. Radi se o viziji, komunikaciji i inovaciji kao načinu za ostvarenje promena. Takođe se radi i o slušanju, liderstvu i sposobnosti donošenja odluka, ma kakvi bili izazovi.

Koncept 7 navika zasniva se na jednoj od najprodavanijih knjiga o biznisu i predstavlja upečatljivo iskustvo u sticanju znanja koje zaposlene priprema za uspeh u ključnim oblastima. Ovaj program obuke se fokusira na više puta ponavljani i dokazani principi koji, kada se dosledno primene, dovode do visokog stepena učinka pojedinaca, timova i firmi.

Predavač je Prof. Danilo Golijanin, poslovni savetnik, sertifikovani trener i facilitator, motivacioni govornik i univerzitetski professor marketinga i prodaje. Bio je director marketinga i generalni menadžer u velikim firmama kao što su Philips i Xerox u Kaliforniji, Holandiji i Singapuru. Vodio je tehnološki startup biznis u Silikonskoj dolini. Primer je inženjera koji se okrenuo biznisu.