Home [ mjuzik ] Novi Hello! muzički konkurs

Novi Hello! muzički konkurs

44
0

 Kompanije Fruvita raspisala je novi muzički konkurs "Hello! Voćni Pozdrav" koji će pobedničkom bendu obezbediti snimanje visokobudžetnog spota.

 

Pravila konkursa:
Na konkurs "Hello! dobre vibracije" mogu se prijaviti svi bendovi sa teritorije Srbije, koji imaju autorsku pesmu i koji do sada nisu snimili visokobudžetni spot.
Takmičarske numere moraju biti na srpskom jeziku, u mp3 formatu i ne duže od 4 minuta.
Pesme bi trebalo da pripadaju nekom od sledećih muzičkih pravaca: rok, pop, hip-hop, r´n´b, electro, heavy metal, jazz, soul, dance, disco, punk, alternativa, funk, reggae, world i eksperimentalna muzika.
Konkurs i prijava bendova, kao i glasanje su počeli 2. novembra i traju do 31. marta 2010. godine.


Uputstvo za prijavu
: Da biste se prijavili na konkurs neophodno je na portalu www.hellovibracije.rs otvoriti link "prijavite se na konkurs", popuniti zadata polja i na taj način napraviti profil benda. Prilikom pravljenja profila neophodno je postaviti fotografiju benda i prijaviti minimum jednu takmičarsku pesmu.
Svaka pesma će tokom prijavljivanja na konkurs dobiti i jedinstveni kod za SMS glasanje. Jednom prijavljena pesma ne može se obrisati sa profila, niti se može zameniti, ali kasnije, na samom profilu je moguće dodavati nove takmičarske pesme.
Svaka promena profila biće registrovana i prikazana i na home strani portala čime će bend biti dodatno istaknut kod posetioca sajta i glasača.

Glasanje i izbor mesečnih pobednika:
2. novembra, paralelno sa prijavom na konkurs, počelo je i glasanje za takmičarske numere, putem kojeg će biti izabran hit meseca. Glasanje traje do poslednjeg dana u mesecu – 30. novembra, u 12h.
Bend, odnosno pesma, koja u tom trenutku bude imala najviše pristiglih glasova putem WEB portala www.hellovibracije.rs i putem sms- a, automatski postaje pobednik meseca. Bend čija pesma bude izabrana kao hit meseca, direktno ulazi u finale konkursa i više neće biti u takmičarskoj konkurenciji za izbor narednih mesečnih pobednika.
Pobednik meseca će se birati samo glasovima posetilaca Hello! portala i sms glasovima. Na portalu se može glasati samo jednom dnevno, dok broj sms glasova, u toku jednog dana, nije ograničen.

Pobednik konkursa "Hello! dobre vibracije":
Od pet mesečnih pobednika, odnosno finalista konkursa, krajem aprila 2010. godine biće izabran pobednik konkursa "Hello! dobre vibracije".
Pobednika konkursa će izabrati žiri, uz pomoć glasova publike koji budu pristigli putem portala www.hellovibracije.rs i putem sms-a. Članovi žirija na konkursu Hello! dobre vibracije su: muzičar Dejan Cukić, voditelji jutarnjeg programa "Dizanje" na radiju B92 – Gorica Nešović i Dragan Ilić i Nataša Žukić, predstavnik Fruvite.
Pobednik konkursa "Hello! dobre vibracije" osvojiće snimanje visokobudžetnog muzičkog spota i biti akter letnje reklamne kampanje za Hello! voćne napitke.