Home [konkursi] Konkurs za idejno rešenje plakata za pozorišnu predstavu

Konkurs za idejno rešenje plakata za pozorišnu predstavu

59
0

 Centar za interaktivnu umetnost In Stage Organization oglašava konkurs za idejno rešenje plakata za pozorišnu predstavu. Pozorišna predstava nastaje kao finalni rezultat projekta "Razmaštavanje", koji je posvećen problemu nasilja u školama i, uopšte, nasilja među mladima.

U realizaciji ovog projekta učestvovalo je oko 100 srednjoškolaca beogradskih srednjih škola, i time doprineli izradi scenarija predstave. Glumci u predstavi biće učenici 5 srednjih škola i gimnazija iz Beograda. Pozorišna predstava nastaje kao saradnja beoradskih srednjoškolaca i profesionalaca iz sveta pozorišta.

Njen cilj jeste da skrene pažnju na problem nasilja među mladima, da da sliku tog problema iz ugla srednjoškolaca, i razmotri moguće rešenja.

Više informacija o projektu možete preuzeti na sajtu www.instageorganization.rs

Pozivamo sve kreativne mlade ljude da dostave predlog plakata. Predlozi treba da budu u pdf ili jpg formatu, minimalne rezolucije od 300 megapiksela.

Projektni tim je u saradnji sa portalom Mingl pripremio i nagradu odabranom autoru, u vidu angažmana kao saradnika za dizajn ovog portala.

Autor odabranog rešenja biće takođe potpisan na plakatu.

Predloge dostaviti na e-mail adresu instageorganization@yahoo.com  do 31. oktobra 2009.

Izvor: Mingl