[ youth.rs ]

Konkurs za idejno rešenje plakata za pozorišnu predstavu

 Centar za interaktivnu umetnost In Stage Organization oglašava konkurs za idejno rešenje plakata za pozorišnu predstavu. Pozorišna predstava nastaje kao finalni rezultat projekta "Razmaštavanje", koji je posvećen problemu nasilja u školama i, uopšte, nasilja među mladima.

U realizaciji ovog projekta učestvovalo je oko 100 srednjoškolaca beogradskih srednjih škola, i time doprineli izradi scenarija predstave. Glumci u predstavi biće učenici 5 srednjih škola i gimnazija iz Beograda. Pozorišna predstava nastaje kao saradnja beoradskih srednjoškolaca i profesionalaca iz sveta pozorišta.

Njen cilj jeste da skrene pažnju na problem nasilja među mladima, da da sliku tog problema iz ugla srednjoškolaca, i razmotri moguće rešenja.

Više informacija o projektu možete preuzeti na sajtu www.instageorganization.rs

Pozivamo sve kreativne mlade ljude da dostave predlog plakata. Predlozi treba da budu u pdf ili jpg formatu, minimalne rezolucije od 300 megapiksela.

Projektni tim je u saradnji sa portalom Mingl pripremio i nagradu odabranom autoru, u vidu angažmana kao saradnika za dizajn ovog portala.

Autor odabranog rešenja biće takođe potpisan na plakatu.

Predloge dostaviti na e-mail adresu instageorganization@yahoo.com  do 31. oktobra 2009.

Izvor: Mingl

Exit mobile version