Home [treninzi] EdOn radionice – Play, Event, Spin, Media, Photo, Web i Mix

EdOn radionice – Play, Event, Spin, Media, Photo, Web i Mix

38
0

 EdOn je škola koju su pokrenuli nekadašnji klinci za neke nove klince. Da li zato što je njima u tim godinama falio neki catch da ih izvuče iz letargije ili zato što je prećutna obaveza o prenošenju znanja ipak sveta – nije ni bitno. Klinci su dobili mesto gde mogu da izučavaju savremene, urbane veštine i tehnike, od kojih vrlo brzo mogu početi samostalno da zarađuju.


Škola ima sedam kurseva: play (muzička produkcija), event (organizacija događaja), spin(performans i žongliranje), media (mediji i novinarstvo), photo (fotografija), web (web dizajn i programiranje) i mix (DJing, u saradnju sa Kulturnim skloništem). Kursevi su interaktivni, zanimljivi, koncipirani na realnim zadacima koje polaznici rešavaju. Po završetku škole, organizuje se zajednički event u kome će svi polaznici praktično prikazati stečena znanja.

Predavaču su, dakle, mladi ljudi, ali već prilično iskusni u svojim oblastima. Njihova vizija ove škole je da će stvoriti aktivne, kreativne pojedince, koji će znati kako da se suprostave pasivnoj sredini i koji će biti voljni da  je menjaju i stimulišu svoje okruženje da je menja.

Sva predavanja se održavaju na Fakultetu za sport i turizam, tims. osim DJing kursa, koji se odvija u prostorijama Kulturnog skloništa. Spin kurs je organizovan od strane AlterNacije. Sve dodatne informacije možete naći na adresi www. edon.rs .  Ovom prilikom želimo svim polaznicima dosta uspeha. And don't forget to have fun!