Home [njuz] Sajam poslova za studente i diplomce

Sajam poslova za studente i diplomce

74
0

 JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost! je najveći projekat po broju učesnika i važnosti, koji po peti put zaredom organizuju studentska udruženja Best Beograd (BEST – Board of European Students of Technology) i Istek Beograd (EESTEC – Electrical Engineering STudents European assoCiation).

Mnoge uspešne domaće i strane kompanije i studenti tehničko-tehnoloških fakulteta koji žele da pronađu posao ili da unaprede karijeru okupiće se 2. i 3. novembra 2009. godine u zgradi tehničkih fakulteta, Bulevar kralja Aleksandra 73.

Cilj projekta je da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da se informišu, edukuju i dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke.

"JobFair – Kreiraj svoju budućnost!" na najbolji način motiviše naše mlade akademce da ostanu u svojoj zemlji, pružajući im šansu da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje imaju uspešno i zapaženo poslovanje na tržistu u Srbiji.

Studentima će biti omogućeno da za vreme, pre i posle Sajma na jednostavan način ostave svoju biografiju u našoj elektronskoj bazi, koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma. Kao i proteklih godina, planiraju se brojna predavanja, tribine i treninzi sa raznovrsnom tematikom, koje će držati renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja i ekologije.

Na taj način svi posetioci Sajma imaće mogućnost da se bolje informišu o načinu rada i planovima kompanija, ali i da čuju mnoge korisne savete koji se tiču pripreme za posao i saznaju kako se to sprovodi u praksi.

Kompanijama je data izvanredna mogućnost da dođu do izuzetno kvalitetnog kadra za željene obrazovne profile.
Ove godine, pored mogućnosti da se svoje potencijale i poslovanje predstavite studentima na dane Sajma, "JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!" Vam pruža šansu da se predstavite i razmenite iskustva sa svojim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima učešćem na Okruglom stolu koji će se održati 5. novembra u Privrednoj komori Srbije.

Značaj projekta su prepoznali i podržali Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Univerzitet u Beogradu, kao i svih deset tehničko-tehnoloških fakulteta Beogradskog univerziteta, što je jos jedan bitan pokazatelj sveopšte važnosti jednog ovako velikog projekta kao što je sajam "JobFair – Kreiraj svoju budućnost!".

Više informacija o "JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!" možete dobiti na sajtu JobFair-a.