Home [konkursi] Poziv za sufinasiranje programa za učineke osnovnih i srednjih škola

Poziv za sufinasiranje programa za učineke osnovnih i srednjih škola

52
0

 GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA, Sekretarijat za sport i omladinu upućuje  POZIV za dostavljanje predloga
RADI SUFINANSIRANjA PROGRAMA ZA UČENIKE OSNOVNIH I SREDNjIH ŠKOLA KOJI ĆE SE REALIZOVATI U TOKU ZIMSKOG RASPUSTA ŠKOLSKE 2009/2010. GODINE (OD 4. DO 17. JANUARA 2010. godine)

Predmet ovog poziva su programi koji se realizuju na teritoriji grada Beograda, a koji su besplatni za učenike osnovnih i srednjih škola (sportsko-rekreativni programi i programi za mlade).

Predlozi programa podeljeni su u dve celine:
A) programi sportsko-rekreativnih aktivnosti (škola plivanja, rekreativno plivanje, škola klizanja, rekreativno klizanje, sportsko-rekreativni kampovi i drugo);
B) programi od interesa za mlade (male škole-kursevi iz različitih oblasti kojima se stiču osnovna znanja potrebna za kreativno i osmišljeno slobodno vreme, stari zanati, likovna i primenjena umetnost i slično, jednodnevni izleti i drugo).

Za programe navedene u celini A, poziv se upućuje
1. sportskim centrima, javnim preduzećima, ustanovama i drugim privrednim društvima na teritoriji grada Beograda, registrovanim za obavljanje delatnosti u oblasti sporta;
2. sportskim organizacijama, udruženjima i savezima na teritoriji grada Beograda.

Za programe navedene pod B, poziv se upućuje:
1. organizacijama, udruženjima, privrednim društvima i ustanovama na teritoriji grada Beograda
Predlagači pojedinačnih programa mogu preuzeti „Uputstvo” (propisani uslovi koji treba da se ispune za organizovanje programa) i „Obrazac” (sastavni deo predloga programa) u Sekretarijatu za sport i omladinu, Beograd, Masarikova 5/XV (za celinu A u kancelariji .1502, za celinu B u kancelariji 1503), radnim danima od 10 do 12: časova. „Uputstvo” i „Obrazac” mogu se preuzeti na kraju ove strane.

Rok za dostavljanje predloga je 19. oktobar 2009. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 3061-343 (celina A) i 3061-324 (celina B).

  Упутство (PDF фајл)
  Образац А (Word фајл)
  Образац Б (Word фајл)