Home [treninzi] Narodna banka Srbije objavila konkurs za Letnju praksu

Narodna banka Srbije objavila konkurs za Letnju praksu

68
0

 Narodna banka Srbije pozvala je studente završnih godina drugog stepena (diplomske akademske studije – master, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije), odnosno zavrљne godine osnovnih studija u trajanju od četiri godine koji studiraju u Srbiji i koji su drћavljani Republike Srbije, kao i studente zavrљnih godina drugog stepena koji studiraju u inostranstvu na Letnju praksu u ovoj instituciji.

 Za sve studente koji ћele svoje znanje da upotpune i usavrљe kroz interaktivnu praksu, u okviru koje će imati priliku da se neposredno upoznaju sa celokupnim poslovanjem centralne banke – prijava je do 19. maja 2009. godine preko web-sajta Narodne banke Srbije, www.nbs.rs, koristeći aplikaciju na stranici ''Zaposlite se i obavite praksu u NBS''. –
Na praksu, koja će trajati od 1. jula do 31. avgusta 2009. godine, biće primljeno: 18 studenta, od toga tri studenta sa invaliditetom i do 10 studenata koji studiraju u inostranstvu.

Za obavljanje letnje prakse mogu da se prijave studenti koji su tokom studiranja ostvarili prosečnu ocenu najmanje 8,00 i poseduju znanje engleskog jezika. (Economy, 4. maj 2009.)