Home [konkursi] Saznaj iz prve ruke kako izgleda posao turizmologa!

Saznaj iz prve ruke kako izgleda posao turizmologa!

95
0

 Portal za srednjoškolce, Mingl, te poziva da iz prve ruke saznaš čime se tačno bave turizmolozi i kakve ti sve poslove nudi turizmologija, ako je završiš na jednom od desetak mogućih fakulteta. Pozivamo zainteresovane srednjoškolce i srednjoškolke da se prijave na program Mingl Job Shadowing-a i provedu jedan radni dan sa profesionalnim turističkim vodičem Turističke organizacije Beograda! Prijavite se slanjem motivacionog pisma u kome će te nam objasniti zašto vas zanima turizmologija, na adresu karijera@mingl.org do četvrtka 4.12. u podne.

Turizmologija postaje sve interesantnija mladima, a na adresu Minglove savetnice za obrazovanje proteklih meseci, stigao je veliki broj pitanja u vezi sa ovim zanimanjem.

Pogledaj gde se sve može studirati turizmologija, kako se upisuje i na kojim sve radnim mestima možeš da radiš ako završiš taj smer. Odgovori te cekaju u našem Zanimanju meseca!

Job Shadowing je program koji vam omogućava da provedete jedan radni dan sa predstavnikom neke profesije i osetite kako funkcioniše taj poslovni svet.