Home [ mjuzik ] Divljan u Beogradu posle dve godine

Divljan u Beogradu posle dve godine

47
0

 U petak, 12. septembra, na splavu Povetarac koncert će održati Vlada Divljan i njegova Nevladina Organizacija. Ova trupa je poslednji beogradski koncert održala na istom mestu pre tačno dve godine – 14. septembra 2006. Podsetimo, Divljan je ovog maja u novom beogradskom studiju Digimedia počeo snimanje novog albuma pod radnim nazivom Esperanto, sa pesmama većinom na srpskom, par njih na nemačkom i jednom verovatno na esperantu.

„Razmišljam o tome da osim diska objavimo i ceo sajt koji će biti posvećen samo tom albumu i koji će biti nešto širi. Na njemu bi se našlo više pesama, različiti miksevi i verzije, kao i pregršt instrumentalne muzike i ko zna šta još“, izjavio je on tada za naš sajt.

Album je trenutno u stanju hibernacije, jer je Vlada pred leto radio muziku za dvočasovni dokumentarac (prikazan na RTS-u iz dva dela) Kosovski dnevnik Željka Mirkovića, a (opet) snima i muziku za novi film Miroslava Momčilovića Zovi me, ja sigurno neću biti tu

„Nadam se da će album izaći iz hibernacije uskoro, radićemo dok sam u Beogradu i voleo bih da oko Nove godine izbacimo neku vrstu singla, ali ne držite me za reč“, rekao je Bečlija Divljan za Popboks.

NVO 18. septembra svira u Skoplju na festivalu Pivolend, a dva dana kasnije u Rovinju.

Izvor:Popboks