Home [ mjuzik ] Satnica Jelen Pivo Live festivala

Satnica Jelen Pivo Live festivala

57
0

 Na konferenciji za novinare održanoj pred treći po redu Jelen Pivo Live ’08 festival predstavjeni su plan i satnica nastupa svih izvođača. Festival će 5. septembra otvoriti legendarni Iggy and the Stooges. Prvog dana na scenu će izaći i čuveni Dinosaur Jr, Električni orgazam, Jarboli, Repetitor i Hipnotized, dok će drugog dana – 6. septembra, publiku zabavljati The Lemoheads, Partibrejkers, Disciplin A Kitschme, Majke, Strip i Shiroko.

Ovogodnišnji Jelen Pivo Live imaće najveću do sada viđenu produkciju u Beogradu, u smislu bine, svetla, videa i zvuka. Prema rečima Zlatka Crnogorca,  izvršnog producenta festivala, ovogodišnji Jelen Pivo Live neće ni malo zaostajati za svetskim muzičkim događajima. Pa će tako bina biti najveća koju je Tašmajdan ikada video, a pažnja će biti posvećena i infrastrukturi stadiona. Naime, biće izgrađene široke stepenice koje će omogućiti neometano cirkulisanje publike tokom celog festivala.

Jelen Pivo Live tim je kao iznenađenje za sve posetioce, organizovao HAPPY HOUR osveženja od 16:30 do 18:30 po promotivnim cenama piva. Takođe, prvih 500 posetilaca festivala očekuje poklon – special edition Jelen Pivo Live ’08 majica.

 „Jelen Pivo Live ’08 pratiće akcija Apatinske Pivara i Recan-a, po nazivom  „Reciklirajte i VI!“. Akcija ima za cilj da podigne svest kod mladih i podseti javnost o značaju recikliranja i energetskim uštedama koje ono donosi. Mehanizam za učešće je jednostavan, za svaku kupljenu limenku Jelen Piva posetioci dobijaju kredit, a sa sakupljena 4 kredita na Recan štandu u okviru stadiona, očekuju ih Recan Jelen Pivo Live special edition majice!” istakao je Slobodan Srećković, Brand Manager Serbian Brands & Innovations Apatinske Pivare.

Kapije stadiona Tašmajdan biće otvorene od 16 časova do ponoći, a tunel koji je ranije služio za prilaz posetioca parteru iz sigunosnih razloga je zatvoren, tako da će se na parter silaziti sa tribina. Takođe, ne postoji mogućnost višestrukog ulaska i izlaska sa prostora stadiona Tašmajdan, a zabranjeno je unositi hranu i piće, oružje, opremu za snimanje zvuka i slike.

Ulaznice za Jelen Pivo Live festival se nalaze u prodaji i to po ceni od 1.450 dinara za prvi dan festivala, 1.250 dinara za drugi dan festivala i komplet karata po ceni od 2.500 dinara. Mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, Blagajni Doma omladine, Bilet servisa i Ticketlina. U danima festivala, ulaznice će biti nešto skuplje.

Satnica nastupa tokom Jelen Pivo Live Festivala ’08

Petak, 5. septembar

– Repetitor – 16:30h

– Jarboli – 17:10h

– Hipnotize – 18:00h

– Električni orgazam – 18:40h

– Dinosaur Jr – 20:00h

– Iggy and The Stooges – 21:30h

 

Subota, 6. septembar

 – Strip – 16:30h

–  Shiroko – 17:10h

– Majke – 17:50h

– Disciplin A Kitschme – 18:40h

– The Lemonheads – 20:00h

– Partibrejkers – 21:30h

Izvor:Kontra