Home [treninzi] Seminar – Ko-menadžment

Seminar – Ko-menadžment

84
0

 Ko-menadžment je poseban koncept saradnje koji omogućava mladima da učestvuju u donošenju odluka i upravljanju procesima od značaja za njihove interese i ciljeve. Kancelarija za mlade opštine Novi Beograd u okviru kampanje “Svi različiti, svi ravnopravni” organizuje trodnevni seminar na temu ko-menadžmenta, koji će se održati od 5. do 7. septembra, u Gradskoj oštini Novi Beograd.

Tokom ovog seminara predstavnici omladinskih organizacija, predstavnici lokalnih vlasti zaduženih za omladinska pitanja i predstavnici Kancelarija za mlade imaće priliku da se upoznaju sa značajem ovog koncepta i koristima koje njegova primena može da donese organizacijama i samoj zajednici. Takođe, učesnici i učesnice će moći da nauče i usvoje praktične korake („recept") za postavljanje i primenu ko-menadžmeta u svojoj sredini i da se informišu o uspešnim primerima iz zemalja Saveta Evrope (uključujući tu i Srbiju).

Za sve dodatne informacije i prijave, obratite se na e-mail adresu: treninzi@youthserbia.org.
Rok za prijavu je 4. septembar.

Više detalja o samoj temi možete da pronađete na adresi: www.co-management.info.

Organizatori se izvinjavaju svima koji su se prijavili za ovaj seminar prvobitno zakazan za period od 24. do 26. jula, pošto su zbog tehničkih razloga bili prinudjeni da odaberu nove datume.

Ovaj projekat u Srbiji je nastavak započete kampanje "Svi različiti, svi ravnopravni" , koja je realizovana u 47 zemalja Saveta Evrope, a koju su partnerske organizacije u ovom projektu realizovale u Srbiji tokom 2007-me godine. Projekat sprovodi devet organizacija, a finansijski je podržan od strane Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije.

O samom projektu i uključenim organizacijama možete više informacija da pronađete na Internet prezentaciji www.youthserbia.org.

izvor:mingl