Home [ mjuzik ] U prodaji karte za Tuborg Green Beat

U prodaji karte za Tuborg Green Beat

47
0

 Karte za treći po redu Tuborg Green Beat, na kome će nastupiti Asian Dub Foundation i Kelis, nalaze se u prodaji po ceni od 1.200 dinara, odnosno 2.000 dinara za komplet. Ovogodišnji Tuborg Green Beat održava se 29. i 30. avgusta na terenima Košarkaškog kluba Partizan na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Ulaznice se mogu naći na prodajnim mestima Bilet servis, Mamut i kao sva prodajna mesta IPS store-a, Eventim i blagajna Beogradske Arene, a online prodaja se može vršiti putem site-a: www.biletservis.co.yu.

Ove godine na Tuborg Green Beat muzičkom dešavanju prve večeri, 29. avgusta nastupiće već dobro poznati Asian Dub Foundation, ali i mnogobrojna dobro poznata imena elektronske muzičke scene kao što su Sasha, Steve Lawler, Dave Seaman, Sandy Rivera, Scarlett Ettiene i Neil Quigley.

Druge večeri, 30. avgusta, na terenima košarkaškog kluba Partizan, premijerno nastupa njujorška hip hop i r’n’b diva KELIS. Pored nje publika će biti u prilici da čuje i live nastup sastava The Cuban Brothers, kao i Cagedbaby, ali i da uživa u DJ setovima Goldie-ja, Satoshi Tomiie-ja, Plump DJ’s i Marcus James-a.

Tuborg Green Beat znatno je unapređen za ovu godinu po svim organizacionim pitanjima. Ovo muzičko dešavanje je podignuto na znatno viši nivo kako u tehničkom smislu, tako i po muzičkim žanrovima koji će biti zastupljeni ove godine. Znatno je unapređena lista izvođača koji će nastupiti na Green Beat-u, te je u tom smislu pokrivena publika koja preferira hip-hop i r’n’b, latino i elektronsku muziku.

Prošle godine u toku Tuborg Green Beat-a, Kalemegdan je posetilo oko 10.000 posetilaca, što garantuje sjajan provod i ove godine uz svetski poznate izvođače. U organizaciji događaja učestvovaće i Skupština grada Beograda koja je i ovog puta prepoznala značaj ovakvih projekata za promociju našeg grada kao jedne od važnih evropskih metropola.

U skladu sa jednim od osnovnih načela svog poslovanja koje propagira društveno odgovorno ponašanje kroz poštovanje etičkih standarda i očuvanje životne sredine, kompanija Carlsberg Srbija je ove godine ostvarila saradnju sa kompanijom za odgovorno upravljanje ambalažnim otpadom SEKOPAK.  Zajedničkim snagama ove dve kompanije sprovešće akciju zaštite životne sredine i prikupljanja otpada tokom trajanja Tuborg Green Beat-a, a sve u cilju očuvanja životne sredine i promovisanja društveno odgovornog ponašanja. Ova akcija podrazumeva korišćenje specijalno postavljenih posuda za metal, papir i plastiku, koja će omogućiti razvrstavanje otpada, ali i čišćenje tvrđave nakon završetka ovog muzičkog dešavanja. Time će posetioci doprineti da se otpad ponovo koristi, reciklira i spaljuje uz povraćaj energije što sve doprinosi kvalitetnijem i zdravijem životu.

Izvor:Kontra