Home [ mjuzik ] Neverne Bebe nastupaju kao predgrupa Lenny Kravitz-u

Neverne Bebe nastupaju kao predgrupa Lenny Kravitz-u

38
0

 Kao predgrupa na koncertu koji će Lenny Kravitz održati 24. jula u  Beogradskoj Areni nastipiće grupa Neverne Bebe. Poznati beogradski bend Neverne Bebe, nastupiće kao gost na koncertu jednog od najvećih umetnika na svetskoj muzičkoj sceni, Lenny Kravitz-a. Neverne Bebespecialno za ovu priliku pripremaju performans uz potpuno nove aranžmane pesama.

Bend Neverne Bebe nastao je 1993. godine, i u svojoj karijeri od 15 godina postojanja iza sebe ima 5 albuma, preko 1700 koncerata i mnoštvo prestižnih nagrada. Poslednji album "Iza oblaka" jedan je od najprodavanijih na našoj muzičkoj sceni što potvrđuju i nagrade za najbolji album i najbolji singl godine za pesme "Da ima nas" i "Oktobarfest". Bend je prošle godine iza sebe ostavio dva prepuna Sava Centra a 2006-te je nastupao kao gost legendarnoj muzičkoj grupi Toto na stadionu Taš.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Bilet Servisa, Eventima i Card Servisa po sledecim cenama: parter 2200 din, Vip tribine 3500, Tribine I kategorije 2500, Tribine II kategorije 2200, Tribine III kategorije 2000 i Lože 12000.

Izvor:Kontra