Home [ mjuzik ] Jeftinije ulaznice za Exit samo do ponedeljka

Jeftinije ulaznice za Exit samo do ponedeljka

39
0

 Posetioci Exit festivala mogu da uštede 2300 dinara prilikom kupovine četvorodnevne ulaznice do subote 21. juna. Od ponedeljka, 23. juna, cena ulaznice biće 7790 dinara, što znači da još do kraja tekuće nedelje posetioci festivala imaju priliku da uštede skoro trećinu novca za svoju Exit ulaznicu

 

Beograd  

Birčaninova 37
Njegoševa 57
Erste Poslovni Centar Bulevar Mihajla Pupina 85b
Save Maškovića 3-5
Sarajevska 85   

 
Zemun    Glavna 42  

Novi Sad   
Narodnih Heroja 2
Bulevar oslobodjenja 7   

Niš  
  Kralja Milana bb   

Subotica    Trg Cara Jovana Nenada 15   

Zrenjanin    Petefijeva 3-5   

Kragujevac    Kralja Petra 5   

Cene jednodnevnih ulaznica:
za četvrtak, 10. jul    2490 dinara
za petak, 11. jul    2590 dinara
za subotu, 12. jul    3090 dinara
za nedelju, 13. jul    2890 dinara

Jednodnevne ulaznice će na ulazu na festival biti skuplje, ali je moguće da ih tokom festivala uopšte neće biti, jer se očekuje da će zbog velikog ineteresovanja ove godine ulaznice biti mnogo ranije prodate nego inače.

Svoje mesto u kampu ćete i posle 2. juna moći da kupite na online adresi http://ulaznice.exitfest.org/. Biće potrebno samo da unesete serijski broj ulaznice za Exit i da pratite uputstva iz aplikacije za rezervisanje mesta u kampu.

Počela je isporuka ulaznica za Exit 08, naručenih preko online aplikacije na našem sajtu.

Kurirska služba Cityexpress isporučuje ulaznice na adrese prijavljene u aplikaciji, a kako biste ih preuzeli potrebno je da vaučer, koji ste elektronskom poštom dobili nakon uplate, odštampate i predate kuriru. Ukoliko na adresi iz aplikacije nema nikoga, kurir će pozvati vlasnika ulaznice na broj telefona naveden u aplikaciji, a ukoliko ga ne dobije ostaviće na vratima obaveštenje – nalepnicu o terminu sledećeg dolaska.

Ukoliko ste naručili više od jedne ulaznice, sve ulaznice će stići na adresu navedenu prilikom naručivanja prve ulaznice.

U ponedeljak, 16. juna kreće drugi krug isporuke ulaznica za sve koji su ih platili u međuvremenu i za one koji ih nisu do sada dobili, a svi eventualni problemi koji su nastali tokom isporuke biće rešeni od 18. do 27. juna.

Za sve informacije nakon 18. juna možete se obratiti kuririma u oblastima kojima pripadate, pozvati Cityexpress call centar – 011 30 93 000 ili pisati na prodaja@cityexpress.co.yu.

*Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama molimo vas da nam pišete na ulaznice@exitfest.org.