Home [ mjuzik ] EXIT pokreće kampanju Super svima

EXIT pokreće kampanju Super svima

67
0

 EXIT pokreće kampanju "Super svima" sa ciljem da podseti mlade ljude da je njihov glas važan i da i ovog puta izađu na izbore.Kampanju Super svima će pratiti serija zabava u Novom Sadu i Beogradu od 9. do 11. maja. Tokom tri dana, na 15 lokacija nastupiće oko 50 izvođača, a ulaz će biti slobodan, osim u nedelju, 11. maja, kada će ulaznica biti "svetleći prst" stečen na biračkom mestu. U petak, 9. maja, u sedam beogradskih klubova nastupiće brojni disk džokeji: Sasha R, Miroslav Jakovljević aka DJ Ura (Tube); Fraky, Evox, Đole Alempić, Gramophonedzie (Plastic); Fanatic, Stolle, Mistake (Energija); Buca, Stole, Dovla (Lagum); Alexandar, Nikola Pešić, Synthethic Neighbours (Mamolo); Lale, Mr Flower’s, Mikica Janković (Happy People Cafe); Bross, Straw, Hamush, Dušan Kaćarević (Andergraund).

U subotu, 10. maja, u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, nastupiće Bateria Sambansa, a u klubovima u istoj ulici nastupiće DJ Dark Angel (The Garden, Red Baron, Papa Joe), DJ Patak (Lazino Tele) i DJ Vanjanja (Cuba Libre).

U nedelju, 11. maja, u novosadskom klubu Bastion nastupiće disk džokeji Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Vladimir Aćić, Dee Face, Disney D, Cell D, Double B, M-Tech, Lemon i MC Shpiramaf.

Isto veče u beogradskom klubu Plastic nastupiće DJ duo Kinetic Vibe (Bokee i Dacha), Fakir, Aleksandar Ivković, DJ trojka Digital Harmony (Straw, Bross, Hamush), A.P. i Alexandar. Ulaznica za oba događaja u nedelju je "svetleći prst" od fluorescentnog spreja na biračkom mestu.

"Super svima" je kampanja kojom EXIT želi da promoviše solidarnost i aktivizam, da naglasi važnost slobodnih izbora i ljudskih prava i kojom želi da podseti pre svega mlade ljude da moramo da uložimo zajednički napor ako želimo da nam svima bude super.
Izvor: Exit Fest