Home [stipendije] Sportske stipendije u Americi

Sportske stipendije u Americi

59
0

 Mi smo specijalizovana, profesionalno organizovana agencija sa bogatim iskustvom u pruzanju pomoci mladim sportistima i sportistkinjama u sticanju sportskih stipendija na univerzitetima sirom Sjedinjenih Americkih Drzava.Osnovi Programa: Ace Sport je jedna od najvecih svetskih agencija racunajuci broj univerziteta i trenera

koje mozemo upoznati sa vasim sportskim talentom. Nas servis je u direktnim kontaktima sa 12 132 glavnih trenera sa 2 266 Univerziteta i Koledza u USA. Svi Univerziteti sa kojima saradjujemo su ukljuceni u sve tri najvaznije sportske asocijacije Amerike i to: NCAA, NJCAA i NAIA.

Jasno je da mi nemamo mogucnost da garantujemo kandidatu sigurno dobijanje sportske stipendije kao sto je sasvim sigurno da imamo mogucnost da sa sportskim talentom kandidata upoznamo vise desetina hiljada ljudi u USA a koji direktno odlucuju o visini stipendije. Sportsku stipendiju po Americkom zakonu o skolstvu i stipendiranju studentata Vam niko izuzev trenera ne moze garantovati niti obezbediti.

Ace Sport upoznaje igrace i trenere. Mi smo jedinstven servis koji nudi kandidatima sansu da budu vidjeni i primeceni od strane 12.000 trenera u Americi i to apsolutno besplatno..
Nije bitno koliko je sportista dobar, talentovan , vec koliko je trenera upoznato sa talentom igraca.

Potpuno besplatan Sport Servis

Nas Servis za Sportske Stipendije je apsolutno besplatan. Nema dodatnih troskova, troskova "prijave", naknadnih provizija itd…
Potrebni Uslovi

1. Starost
Da bi dobili dozvolu za bavljenje sportom na jednom od koledza u SAD, mozete biti stari izmedu 18 i 26 godina, tj. maksimalno u 5/6 semestru, jer se stipendije iskljucivo nude za Bachelor diplomu (undergraduate studium). Idealno je ako odmah posle mature hocete da nastavite skolovanje u SAD, jer na taj nacin postoji optimalna mogucnost da dobijete stipendiju na 4 godine i tako steknete Bachelor diplomu. Vase sanse su u mladem uzrastu inace vece, jer treneri mogu mnogo vise vremena da treniraju i rade sa vama, odnosno da racunaju na vas u duzem periodu.

2. Sta znace performanse i sporstke vrline
Svakako da ne mozemo generalizovati preko granica poznatih vrednosti u odredenom sportu. Izuzimamo sportove gde mozemo da damo tacne, egzaktne podatke, kao npr. 100m sprinta, "Handicap" u golfu i slicno. Sam snimak jednog sportiste ne govori puno o njegovim sportskim mogucnostima, njegovoj proslosti i njegovim potencijalima, ali svi ti podaci su veoma vazni za procenu trenera. Svaka informacija je bitna kako bi napravili potpunu sliku sportiste, istorijat rada i treniga, dostignuca, sposobnosti, kao i psihofizicke sposobnosti. Sve su to bitni razlozi da se svaki kandidat predstavi treneru na veoma profesionalan i sadrzajan nacin. Upravo takvu vrstu prezentacije mi nudimo nasim kandidatima.

3. Akademsko obrazovanje
Treneri vam dodeljuju stipendiju i trebalo bi da ih zanima samo kakve su vase sportske mogucnosti. Medutim, nije tako jednostavno, buduci da vi morate da polozite i prijemni ispit na univerzitetu, kako bi uopste mogli da budete licencirani za sportski tim koledza. Tako svi inostrani kandidati koji zele da upisu fakultet u SAD moraju da poloze TOEFL test. Za prijem u sportsku diviziju je potreban i SAT test, kako bi mogla da se dobije i licenca za igranje. Oba testa su akademska i znace provereni nivo znanja engleskog jezika i matematike. Takode je i dobar prosek ocena olaksavajuca okolnost za upis na koledz.

4. Time Management!
Treneri svoj line-up (sastav tima) odreduju vrlo kasno jer ekipu formiraju do samog isteka prijemnog roka na koledzu. Posto je posle izbora stipendija vreme za regularni upis na fakultet ograniceno, zelimo da ohrabrimo kandidate da zapocnu proceduru najkasnije 6-12 meseci pre planiranog odlaska i pocetka skolovanja u inostranstvu.

Mogući sportovi:

Košarka, Fudbal, Tenis, Plivanje Odbojka

http://www.acesport.org/index.html