Home [njuz] Nema zezanja!

Nema zezanja!

31
0

 Kao i svaki put pred izbore u poslednjih osam godina EXIT pokreće kampanju kojom podseća mlade ljude da je njihov glas važan i da i ovog puta izađu na izbore kako bi izabrali svoju budućnost. 3. februar – Izbori na kojima odlučuješ o svojoj budućnosti.

U nedelju trećeg februara glasaj za predsednika Srbije i nakon toga dođi na najbolju žurku ove zime u tri grada istovremeno: Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
 
Prvi korak – INFORMIŠI SE
Od ponedeljka 28. januara u svom gradu potraži Exit-ove promotere ili se informiši na našem sajtu o detaljnom programu.

Drugi  korak: petak – WARM UP
Dva dana pred izbore u 17 lokala u Novom Sadu, 5 u Nišu i 15 u Beogradu biće organizovane warm up žurke koje za cilj imaju da podsete da su u nedelju izbori za predsednika Srbije i da nije svejedno ko će nam biti predsednik države u narednih 5 godina.

Treći  korak: nedelja – VELIKI IZLAZAK
U nedelju 3. februara u Expo Centru i Plastiku u Beogradu, u SNP-u u Novom Sadu i u Studiu u Nišu će biti organizovani jednodnevni festivali na koji će moći da dođu svi oni koji glasaju tog dana. Žurke u nedelju u sva tri grada startuju u 17 časova. Od velikog broja izvođača koji će nastupiti izdvajamo:

 {YouTubeVideo id=CGY8CIfV4Vc}

– Expo centar, Beograd: Goldy, Ritam Nereda, Darkwood Dub, Obojeni Program,…
– Holovi Srpskog Narodng Pozorišta, Novi Sad, 6 stageova: Roni Size, Rambo Amadeus, Disciplina Kičme,…
– Studio, Niš: Teri Francis, Vladimir Aćić, Aćim, Flo

Ulaznica za sve događaje u nedelju su svetleći prsti (od spreja koji se koristi na glasačkom mestu) koji potvrđuju da si glasao.

Ne dozvolite da drugi odlučuju o vašoj sudbini, nema zezanja.