Konkurs za demo bendove Art & Music Festivala

0

 Prvi put izvan tradicionalnog letnjeg termina, ove godine 12. izdanje Art & Music Festivala dogodiće se u proleće,  u terminu od 24. 04. do 3. 05. 2008. godine. Prvih sedam dana održaće ce se već tradicionalne radionice, projekcije rock dokumentaraca, promocije novih izdanja, izložbe, a muzički deo festivala održaće se od 1. do 3. maja 2008.

Ovaj festival već čitav niz godina primarno promiviše demo izvodjače a organizatori ističu činjenicu,  na koju su izrazito ponosni, da su finalisti festivala 2006. godine, grupa Goribor iz Bora, ne tako davno, objavili odličan album, i da uskoro izlazi i album riječkog pobjednika festivala 2006. One Piece Puzzlea, a prošlogodisnji pobednik, mladog benda iz Beograda – Repetitor- upravo u vreme ovogodišnjeg festivala album bi trebalo i da snime u pulskom studiju Partyzan.

1. Takmičenje za ovogodišnji 12. Art & Music Festival je otvoren je za solo izvođače i sastave iz celog sveta bez obzira na stil muzike koju izvode koju izvode, a  koji nemaju objavljeni nosač zvuka za zvanično registrovanu diskografsku kuću.

2. Svaki izvođač ili sastav na takmičenje morada pošalje najmanje 3 snimljene pesme i to isključivo na CD-u, kao i propratni PRESS materijal koji mora da sadrži:

a) Kontakt osobu
(Ime i prezime, Ulica i kućni broj, Grad, Država, Telefon, Mobilni telefon, Mail)
b) Imena članova grupe
c) Kratku biografiju
d) Fotografiju grupe (izvođača)
e) Web adresu (ukoliko je posjeduju)
Pesme moraju biti autorske!
Sav poslani materijal sene vraća!

3. Prijave za 12. Art & Music Festival 2008. šalju se na adresu:
Art And Music Festival P.P.201, 52100 Pula, Hrvatska

4. Prijave se šalju od trenutka objavljivanja do 7. marta 2008. godine nakon čega će sedmočlani žiri 12. Art & Music Festivala 2008. na osnovu preslušanih snimaka odabrati 8 polufinalista koji će nastupati od 1. do 3. maja u Puli. Žiri Festivala, nakon nastupa uživo svih osam izvođača, odabraće dva finalista 12. Art & Music Festivala 2008., dok će jednog finalistu izabrati publika, te će sva tri izvođača ponovo nastupiti u finalu  kada će biti proglašen i pobjednik 12. Art & Music Festivala 2008.

5. Pobjednik 12. Art & Music Festivala 2008. za nagradu dobija mogućnost potpisivanja ugovora za prvi album, kao i mogućnost snimanja albuma u Studiu PARTYZAN u Puli (60 sati korištenja studia).

Sve ostale informacije o 12. Art & Music Festivalu 2008. mogu se saznati na zvaničnoj web strani www.artandmusicfest.org  ili na br. telefona ++385 91 214 33 44

Previous articleIma li ovde neko mlad?
Next articleNema zezanja!