Home [akcija] FUNDCON: SVE STANICE DO ODRŽIVOSTI

FUNDCON: SVE STANICE DO ODRŽIVOSTI

79
0

Omladinski savez udruženja šestu godinu za redom organizuje nacionalni fandrejzing kongres „OPENS FundCon“ u Novom Sadu, 26. septembra 2024. godine sa sloganom Sve stanice do održivosti.

Osnovni cilj Kongresa jeste stvaranje prostora za jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u cilju njihove održivosti kroz pokretanje aktuelnih tema u tri ustaljena segmenta kongresa: fandrejzing, ljudski resursi i marketing.

Ovogodišnji “OPENS FundCon” kongres obeležiće bogat program koji uključuje interaktivne resurs kafee, inspirativna predavanja i sesije umrežavanja sa stručnjacima iz oblasti fandrejzinga i marketinga. Ovaj kongres je prilika za učesnike da se upoznaju sa najnovijim trendovima i praksama, razmene iskustva sa kolegama iz različitih sektora i pronađu nove puteve za unapređenje organizacija.

Socijalno preduzetništvo, crowdfunding, društveno odgovorno poslovanje, storytelling, upotreba veštačke inteligencije (AI) u marketinškim kampanjama, društvena mreža TikTok su samo neke od tema koje će se naći u agenda.

Prijave za učešće na kongresu otvorene su do 22. septembra u 23:59 časova, a odvijaju se onlajn putem prijavne FORME nakon čega sledi selekcija. Svi prijaveljni učesnici će putem mejla biti obavešteni o rezultatima selekcije 23.09.2024. godine.

Kongres je kapaciteta do 60 učesnika, a a sve učesnike koji nisu iz Novog Sada obezbeđena je refundacija putnih troškova u visini povratne vozne / autobuske povratne karte. U inznimnim slučajevim prihvatiće se troškovi dolaska na kongres automobilom, što prethodno mora biti odobreno od strane organizatora.

Agenda kongresa

11:00 – 11:30 Registracija učesnika
11:30 – 12:00  Zajednično finansiranje za neprofitne organizacije, Donacije.rs / Catalyst Balkans
12:00 – 12:30 Podrška zajednice i pojedinaca ka ostvarenju cilja / uspešna crowdfunding kampanja / Centar za devojke, Niš
12:30 – 13:15 Ručak Bagel – Бејгл
13:15 – 14:00 Resurs kafe
Storytelling – Kampanja sa licem – Fondacija SOS Dečija sela Srbija
Socijalno preduzetništvo kao izvor finansija i osnaživanje zajednice/ Atina, Bagel – Бејгл
14:00 – 14:45 Resurs kafe
Društveno odgovorne teme na društvenim mrežama – Lana Nikolić
TikTok kao saveznik – Jana Vukojević
14:45 – 15:00 Kafe pauza
15:00 – 15:30 Partnerski odnos sa donatorima i zašto da? – WWF Adria
15:30 – 16:00 Društveno odgovorno poslovanje kao podrška zajednici – Vega IT