Home [treninzi] pozivamo na trening „Podjednako važni 2”, namenjen nastavnicima/cama i edukatorima/kama iz oblasti...

pozivamo na trening „Podjednako važni 2”, namenjen nastavnicima/cama i edukatorima/kama iz oblasti formalnog i neformalnog obrazovanja. Nakon izvanrednog iskustva iz prvog ciklusa, radujemo se nastavku ovog uspešnog programa! 🚀 O treningu: Tražimo 20 ljudi, koji će se pridružiti našem treningu i steći nove veštine vođenja inovativnih dramskih radionica u radu sa mladima. Trening „Podjednako važni” će se održati od 06.06. do 10.06. u Sremskim Karlovcima. 🎭 O programu: Program nudi jedinstven edukativni alat za rad sa mladima na temu socijalne (ne)pravde i (ne)jednakosti. Teme programa: Socio-ekonomska (ne)jednakost (Ne)jednak pristup zdravstvenim uslugama (Ne)jednak pristup obrazovanju Rodna (ne)ravnopravnost 🏝 Metodologija: Naš glavni alat je igra „Idilikus – saga o jednakosti”. Kroz ovu igru, voditelji/ke uključuju učesnike/ce u kreativne zadatke, podstičući ih da deluju kako bi povratili jednakost na zamišljenom ostrvu Idilikus. 🌸 Odabrani edukatori/ke postaju deo programa, što podrazumeva: Obavezno učešće na treningu Sprovođenje radionica „Podjednako važni” sa mladima u svojoj lokalnoj zajednici Mentorska podrška Simbolična novčana nadoknada 💡 Prijava: Prijave su otvorene do 03.06. do 15h putem linka: https://forms.gle/fui5DrfmzjeXkS9V7

213
0

Pozivamo vas na trening „Podjednako važni 2”, namenjen nastavnicima/cama i edukatorima/kama iz oblasti formalnog i neformalnog obrazovanja. Nakon izvanrednog iskustva iz prvog ciklusa, radujemo se nastavku ovog uspešnog programa!

🚀 O treningu:

Tražimo 20 ljudi, koji će se pridružiti našem treningu i steći nove veštine vođenja inovativnih dramskih radionica u radu sa mladima. Trening „Podjednako važni” će se održati od 06.06. do 10.06. u Sremskim Karlovcima.

🎭 O programu:

Program nudi jedinstven edukativni alat za rad sa mladima na temu socijalne (ne)pravde i (ne)jednakosti.

Teme programa:Socio-ekonomska (ne)jednakost
(Ne)jednak pristup zdravstvenim uslugama
(Ne)jednak pristup obrazovanju
Rodna (ne)ravnopravnost

🏝 Metodologija:

Naš glavni alat je igra „Idilikus – saga o jednakosti”. Kroz ovu igru, voditelji/ke uključuju učesnike/ce u kreativne zadatke, podstičući ih da deluju kako bi povratili jednakost na zamišljenom ostrvu Idilikus.

🌸 Odabrani edukatori/ke postaju deo programa, što podrazumeva:

Obavezno učešće na treningu
Sprovođenje radionica „Podjednako važni” sa mladima u svojoj lokalnoj zajednici
Mentorska podrška
Simbolična novčana nadoknada

💡 Prijava:

Prijave su otvorene do 03.06. do 15h putem linka: https://forms.gle/fui5DrfmzjeXkS9V7