Home [akcija] Kompanije studentima – događaj prenošenja znanja i povezivanje studenata sa kompanijama iz...

Kompanije studentima – događaj prenošenja znanja i povezivanje studenata sa kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija, dizajna i menadžmenta

241
0

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine organizuje projekat Kompanije studentima, koji se održava 1. i 2. juna na Fakultetu organizacionih nauka.

Projekat je namenjen svim studentima koji žele da se upoznaju sa radom vodećih kompanija u Srbiji i prošire znanja iz oblasti IT-ja, menadžmenta i dizajna. Kompanije studentima se sastoji iz 3 celine: Panel diskusije, radionica i Speed dating-a.

Ovogodišnji pokrovitelji projekta su kompanije: HTEC, Fiscal Solutions, HYCU i LUKOWA. Zaposleni koji dugi niz godina rade u ovim kompanijama će predstaviti svoje poslovanje, preneti znanje studentima i upoznati ih sa tehnologijama koje koriste u svom radu.

Na projektu će studenti imati priliku da upoznaju kolege sa sličnim interesovanjima, da se usavrše iz željene oblasti i zakorače u poslovni svet, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu Kompanije studentima su otvorene do 22. maja na sajtu c2s.fonis.rs gde možete naći više informacija o samom projektu. Takođe, obaveštenja o C2S-u možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.