Home [akcija] Pozivnica za organizacije za mlade: speed dating 14. mart 17-19h

Pozivnica za organizacije za mlade: speed dating 14. mart 17-19h

53
0

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da učestvujete u našem Speed Dating-u, koji se održava unutar Erasmus+ projekta posvećenom zapošljivosti mladih The Roadmap for Jobs of the Future.

Projekat The Roadmap for Jobs of the Future je počeo u decembru 2023. godine trans-nacionalnim sastankom u Portugalu, a sprovode ga do jula 2025. godine organizacije INAT centar iz Srbije, Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, kao i Agora Aveiro iz Portugalu.

U okviru studijske posete u Srbiji održaće se Speed Dating tj. susret omladinskih radnika i pozivamo vas da učestvujete. Dobrodošli ste u četvrtak 14. marta između 17-19 časova u prostorijama CDT Hub-a (zgrada Razvojne agencije Srbije u Ulici kneza Miloša 12, prvi sprat)

Okupljanje organizujemo sa ciljem da povežemo organizacije koje osmišljavaju i kreiraju projekte za mlade u lokalnim zajednicama. Vaši domaćini će biti sve tri organizacije iz projektnog tima: Agora Aveiro, Hrvatski ured za kreativnost i inovacije i INAT centar.

Šta možete da očekujete tokomokupljanja?

  • Upoznaćemo vas sa projektom Roadmap for Jobs of the Future i aktivnostima od značaja za omladinske radnike
  • Podelićemo iskustva u radu sa mladima posebno što se tiče prilika za zapošljavanje mladih u lokalnim zajednicama
  • U formatu mini timova i brzih sastanaka razgovaraćemo o promenama u omladinskom radu i zapošljavanju mladih nakon pandemije; kao i gda vama znači podrška u svakodnevnim projektima
  • Prodiskutovaćemo o mogućnostima za hibridne poslove, IT poslove, poslove na daljinu i poslove u oblastima turizma i poljoprivrede koji podstiču lokalni razvoj
  • Saznaćemo od vas kakva partnerstva tražite na regionalnim i evropskim projektima, kao i na koji način možemo da vam pomognemo

Kao omladinski radnici svakodnevno primećujete kako doprinos zajednici zahteva timski rad i međusobnu podršku. U tom duhu vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak kako bismo razmenili misli i ideje.

Događaj će se održavati na našem i engleskom jeziku.

Zbog organizacije događaja i posluženja, molimo da nam potvrdite prisustvo putem ovog linka.

Vidimo se 14. marta u Kneza Miloša 12.