Home [akcija] Postani deo IdeGlas ekipe – pojačaj tim u svom gradu!

Postani deo IdeGlas ekipe – pojačaj tim u svom gradu!

47
0

Već drugu godinu smo u vašem gradu i sada ponovo okupljamo mlade aktiviste i aktivistkinje koji žele da se pridruže našem timu.

Danas, kada imamo moć da oblikujemo sopstvenu budućnost i budućnost svoje zajednice smatramo da svaki pojedinac može uticati na pozitivne promename u našem društvu.

Ako …

  • imaš od 18 do 30 godina
  • veruješ u demokratske vrednosti
  • voliš da pričaš sa ljudima
  • želiš da doprineseš boljem svakodnevnom životu svojih sugrađana

pridruži nam se i budi deo najveće aktivističke mreže mladih.

Iskoristi svoju snagu da svoju zajednicu kroz građanski angažman učiniš boljim mestom. Kroz direktnu komunikaciju sa građanima treniraj demokratiju i oblikuj svoju budućnost. Razgovaraj sa sugrađanima i sugrađankama i pruži im priliku da budu deo pozitivnih promena.

Prijavi se!

Rok za prijavu je 15.03.2024. do ponoći.

Centar E8 je u prethodnom periodu testirao metodologiju kampanje “od vrata do vrata”, sa ciljem pokretanja lokalnih inicijativa i motivisanja građana da u njima učestvuju. Mnoge lokalne samouprave su prepoznale naš rad, te su se promene dogodile u Kuli i Zrenjaninu. U Kuli je postavljanjem kontejnera za prikupljanje smeća zaustavljeno stvaranje divlje deponije. Takođe, reagovala je lokalna samouprava u Zrenjaninu i postavila rasvetu u  ulicama u kojima se građani nisu osećali bezbedno.

Ovaj poziv je prilika da se kroz trening koji te očekuje krajem marta upoznaš sa našom metodologijom i koristiš je u daljem radu. Upoznaćeš ljude sličnih interesovanja širom Srbije, za koje iz iskustva možemo da kažemo da će ti ostati prijatelji, a dvoje su se tako i smuvali.

Ukoliko imaš pitanja ili neku nedoumicu, kontaktiraj nas putem mejla marina@e8.org.rs