Home [konkursi] DEMOKRATIJA U SVETU POP KULTURE – Veruješ u moć pop kulture i...

DEMOKRATIJA U SVETU POP KULTURE – Veruješ u moć pop kulture i želiš da pomoću nje pozitivno utičeš na društvo u kome živiš? Imaš ideju kako to da ostvariš, ali ti je potrebna pomoć?

148
0

Sami ili udruženi sa nekim osmislite ideju koja će kroz pop kulturu promovisati demokratiju, aktivizam, borbu za ljudska prava i civilno društvo, a potom nam osmišljenu ideju što bolje objasnite popunjavanjem prijave do 30. novembra. 📝

Pozivamo sve pojedince_ke, studente_kinje, formalne ili neformalne kolektive, organizacije civilnog društva, nezavisne medije, kreatore sadržaja, umetnike_ce i kreativce iz Srbije da učestvuju na našem Pop Culture Challenge-u i da kroz svoju pop kulturnu ideju stvore pozitivnu promenu u društvu.

Najuspešnije ideje će dobiti novčana sredstva i mentorski program za realizaciju svoje ideje! 🚀

Više informacija možete pronaći na linku u komentaru, a organizovaćemo i 3 onlajn Q&A sesije, zato redovno pratite naše objave.

Čekamo vas!

⏰ Rok za prijave je 30. novembar

🔗 Link za prijave je ovde

POP CULTURE CHALLENGE se realizuje u okviru projekta „Za snažnije građansko društvo“ koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju. Projekat sprovode PartnersGlobal, DT Institut, Evropski centar za neprofitno pravo, kao i Partneri Srbija i Građanske inicijative.

POP CULTURE CHALLENGE je inicijativa DT Instituta koja se realizuje u saradnji sa Centrom E8.