[ youth.rs ]

DEMOKRATIJA U SVETU POP KULTURE – Veruješ u moć pop kulture i želiš da pomoću nje pozitivno utičeš na društvo u kome živiš? Imaš ideju kako to da ostvariš, ali ti je potrebna pomoć?

Sami ili udruženi sa nekim osmislite ideju koja će kroz pop kulturu promovisati demokratiju, aktivizam, borbu za ljudska prava i civilno društvo, a potom nam osmišljenu ideju što bolje objasnite popunjavanjem prijave do 30. novembra.

Pozivamo sve pojedince_ke, studente_kinje, formalne ili neformalne kolektive, organizacije civilnog društva, nezavisne medije, kreatore sadržaja, umetnike_ce i kreativce iz Srbije da učestvuju na našem Pop Culture Challenge-u i da kroz svoju pop kulturnu ideju stvore pozitivnu promenu u društvu.

Najuspešnije ideje će dobiti novčana sredstva i mentorski program za realizaciju svoje ideje!

Više informacija možete pronaći na linku u komentaru, a organizovaćemo i 3 onlajn Q&A sesije, zato redovno pratite naše objave.

Čekamo vas!

Rok za prijave je 30. novembar

Link za prijave je ovde

POP CULTURE CHALLENGE se realizuje u okviru projekta „Za snažnije građansko društvo“ koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju. Projekat sprovode PartnersGlobal, DT Institut, Evropski centar za neprofitno pravo, kao i Partneri Srbija i Građanske inicijative.

POP CULTURE CHALLENGE je inicijativa DT Instituta koja se realizuje u saradnji sa Centrom E8.

Exit mobile version