Home [akcija] Studenti rešavaju izazove iz privrede – prvi FON Project Management Forum

Studenti rešavaju izazove iz privrede – prvi FON Project Management Forum

81
0

Na Fakultetu organizacionih nauka, 9 maja 2023. godine biće organizovan prvi FON Project Management Forum. Forum predstavlja jedinstvenu priliku za sve studente zainteresovane za oblast upravljanja projektima, da upotpune svoja znanja i veštine, ali i čuju nešto više o tekućim trendovima, od eksperata i stručnjaka iz ove oblasti.

Program događaja podrazumeva sledeće tri celine:

PM Challenge powered by Endava, takmičarski deo događaja gde će studentskim timovima biti zadata studija slučaja od strane kompanije, a koju će biti potrebno da reše u predviđenom roku i potom predstave svoja rešenja članovima žirija. Prezentacije rešenja biće realizovane u terminu od 11.30 do 13.15 u sali D 201.

  • Panel diskusija: Product Owner in a Nutshell – Insights from Industry Experts, na kojoj će učešće uzeti predstavnici kompanija strateških partnera Fakulteta i koja će omogućiti studentima da čuju savete i primere iz prakse od eksperata iz oblasti upravljanja projektima. Panel će biti organizovna u periodu od 14.00 do 15.30 sati u sali D 201.
  • Master Class powered by Endava: Project Success = The long and winding road koji će pomoći boljem razumevanju kompleksnosti problema postizanja projektnog uspeha uz osvrt na rešenja koja su studenti predstavili prilikom učešća u takmičarskom delu događaja. Master Class će biti održan u terminu od 15.45 do 16.45 sati u sali D 201.

U toku je registracija za prisustvo Panel diskusiji i Master Class- u, a link za registraciju dostupan je u nastavku, https://forms.gle/eEniMGwp9ProMhL5A.

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave i iskoriste ovu jedinstvenu priliku da pokažu, ali i  unaprede svoja znanja i veštine iz oblasti upravljanja projektima.